Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 12:03, 18 lis 2015

ja się swojego o nic nie pytam tylko robię i tyle własnie obkupiłam sie w pojemniki z tupperware
Iggia 12:09, 18 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
ja się swojego o nic nie pytam tylko robię i tyle własnie obkupiłam sie w pojemniki z tupperware

Jakie??
Dominika11 12:13, 18 lis 2015

Iggia napisał(a)

Jakie??
ano kolorowe i okrągłe i kwadratowe

a zaszalałm - zestaw alegra i chyba maksymilian i dwa pojemniki perła - takie przydymione i jeszcze taki komplet okragłych i uszkiem, i kwadratowe, ale jaki to zestaw to nie wiem - chyba jest ich z pięc - fajne, bo mozna schowac jeden w drugi
Dominika11 12:16, 18 lis 2015

jeszcze zastanawiam się nad zastawą księżycową - choc jednym pojemnikiem
Iggia 12:17, 18 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
ano kolorowe i okrągłe i kwadratowe

a zaszalałm - zestaw alegra i chyba maksymilian i dwa pojemniki perła - takie przydymione i jeszcze taki komplet okragłych i uszkiem

o kurcze to faktycznie poszalałaś
Ja mam rozdrabniacz, łopatkę i widelec i komplet misek do ciasta drożdżowego.
amelia_b 12:19, 18 lis 2015

matko ilez doniczek nakupowałaś ja się muszę pytać bo mój kasę trzyma, sęp jeden
iwka 12:20, 18 lis 2015

Dominika11 napisał(a)

hi hi to tak jak ja mówię jedziemy dzisiaj po tuje, dzisiaj? nie mam czasu, może jutro a jutro to juz tuje mam na podwórku nie proszę, bo się nie doproszę

nawet nie wiecie ile można naciułać, takich mońców przez kilka miesięcy ja wszystkie drobniaki, które gdzieś tam leżą, resztę z lodów córki do słoiczka i po kilku miesiącach parę setek jest
Dominika11 12:20, 18 lis 2015

a jeszcze łoptaka, szczypce do makaronu i takie podwójne łyzki do sałatek
Fakt nie żałowałam sobie, a co tam
olga80 12:20, 18 lis 2015

alkoholizm się szerzy po forum gdybym nie musiała jechać po małego sama bym coś wypiłam

Amelia jak M nie chce robić ogrodu zró sobie skarbonkę i coś zawsze wrzucaj np reszte ze sklepu, jak zrezygnujesz z jakieś przyjemności i nawet się nie obejrzysz a na tuje kase nazbierasz he he w końcu bankowiec Ci to mówi
Dominika11 12:22, 18 lis 2015

iwka napisał(a)
nawet nie wiecie ile można naciułać, takich mońców przez kilka miesięcy ja wszystkie drobniaki, które gdzieś tam leżą, resztę z lodów córki do słoiczka i po kilku miesiącach parę setek jest
ja kiedys odkładałam sobie codziennie po 1 zł i też po czasie sie trochę uzbierało

A roslinek w tym roku to kupione u nas było, że hohoho - dlatego chyba w przyszłym bedzie zastój, bo i nie mam miejsca, ale nie zarzekam się