Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 11:44, 04 sty 2016

Iggia napisał(a)

Jakie halogeny wybrałaś??
Wyślij zdjęcie jak będą wyglądać
kwadratowe

myslimy jeszcze nad szklanymi, damy może na próbę do syna
Dominika11 11:45, 04 sty 2016

Basilikum napisał(a)
jeszcze zdazycie ze wszystkim a M niech odpocznie
Moj dzis pojechal do pracy a tam awaria i siedzi i nic nie robi. Juz chcial do domu wracac a ja mu kazalam rozkoszowac sie nierobstwem za ktore placa i wolne wziasc w inny dzien jak nie beda nadarzac z robota
i tak trzymać
AnnaCh 11:46, 04 sty 2016

Otóż to, ja włąśnie nic nie rozgrzebuję z roboty, bo za chwilę przychodzą panowie montować mi klimatyzator w pokoju, pójde to tu, to tam i dzień zleci
kasja83 12:38, 04 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
u mnie nawet nagrzewnica nie chciała odpalić - ale jest na paliwo

my też robimy powoli podwieszane sufity - teraz czekam na pierwszą partyjkę halogenów do małej pokoju

miał się tynkować pokój syna, a tu d...

Nie przejmuj się.Wiem, że tu plany, a robota stoi. My jak tynkowaliśmy dom-to prawie 3 lata temu-to w marcu były takie mrozy, ze szkoda gadać.I co zrobić-musieliśmy o mc przesunąć roboty-tak się stało, że 3 dni przed wejściem ekipy tynkującej przyszli jacyś dranie i wycięli nam całą instalację elektryczną- a to co zostawili to poszatkowali.
Dominika11 12:45, 04 sty 2016

kasja83 napisał(a)

Nie przejmuj się.Wiem, że tu plany, a robota stoi. My jak tynkowaliśmy dom-to prawie 3 lata temu-to w marcu były takie mrozy, ze szkoda gadać.I co zrobić-musieliśmy o mc przesunąć roboty-tak się stało, że 3 dni przed wejściem ekipy tynkującej przyszli jacyś dranie i wycięli nam całą instalację elektryczną- a to co zostawili to poszatkowali.
o cholewka to faktycznie

u nas idzie elektryka i od razu tynki - pomieszczenie po pomieszczeniu - jedyne kable to są na podłodze, bo na wiosne bedziemy wylewać podłogę - mam nadzieję, że wytrzyma wszystko

choć jakieś pół roku temu też nam się włamali i ukradli sprzęt i przewody też, ale te co były w rolce - nie wspomnę o alkoholu i jedzeniu z lodówki
Basilikum 13:17, 04 sty 2016

ojej, co za dranie
agnieszka_m 13:22, 04 sty 2016

Dominiko to u Ciebie choć troszkę śniegu jest u mnie -17 rano było teraz -9 i śniegu ani grama
Dominika11 13:29, 04 sty 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Dominiko to u Ciebie choć troszkę śniegu jest u mnie -17 rano było teraz -9 i śniegu ani grama
dlatego cieszę się, że sapa ale zawsze jakaś tam pierzynka jest
gobasia 13:49, 04 sty 2016

to nie tylko ja mam remont,u mnie ocieplają skosy,a jest juz podłączone centralne,i trzeba grzać ,żeby rury nie popękały .Mróz w nocy-19 a teraz-12 i do tego wieje .
lindsay80 14:15, 04 sty 2016

Sprawadziły mnie do Ciebie zdjęcia sadu, właśnie zaczynam rozgryzać ten temat, bo chciałabym posadzić kilka drzewek owocowych.
Mogłabyś napisać jakie masz odmiany poszczególnych drzewek? Czym kierowałaś się przy wyborze?