Nie przejmuj się.Wiem, że tu plany, a robota stoi. My jak tynkowaliśmy dom-to prawie 3 lata temu-to w marcu były takie mrozy, ze szkoda gadać.I co zrobić-musieliśmy o mc przesunąć roboty-tak się stało, że 3 dni przed wejściem ekipy tynkującej przyszli jacyś dranie i wycięli nam całą instalację elektryczną- a to co zostawili to poszatkowali.
u nas idzie elektryka i od razu tynki - pomieszczenie po pomieszczeniu - jedyne kable to są na podłodze, bo na wiosne bedziemy wylewać podłogę - mam nadzieję, że wytrzyma wszystko
choć jakieś pół roku temu też nam się włamali i ukradli sprzęt i przewody też, ale te co były w rolce - nie wspomnę o alkoholu i jedzeniu z lodówki
to nie tylko ja mam remont,u mnie ocieplają skosy,a jest juz podłączone centralne,i trzeba grzać ,żeby rury nie popękały .Mróz w nocy-19 a teraz-12 i do tego wieje .
Sprawadziły mnie do Ciebie zdjęcia sadu, właśnie zaczynam rozgryzać ten temat, bo chciałabym posadzić kilka drzewek owocowych.
Mogłabyś napisać jakie masz odmiany poszczególnych drzewek? Czym kierowałaś się przy wyborze?