Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Ivvvona 23:11, 06 sie 2014

To ja też się wpraszam do tej piwniczki Piękny masz ogród, a winnica mojemu eMowi by się spodobała
Jag_58 23:16, 06 sie 2014

Ivvvona napisał(a)
To ja też się wpraszam do tej piwniczki Piękny masz ogród, a winnica mojemu eMowi by się spodobała

Iwonko zapraszam to mamy juz wesołą gromadkę nie tylko ogrodomaniaków ale ii piwniczaków może jeszcze sie ktoś przyłączy ???

Winnica założona jesienią ,oczko mojego M
pozdrówka i buziaki
Kasya 23:18, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu zapraszam myślę ,ze naleweczka i ogóreczki
Kasiu wstawiłam hortki dla Ciebie

No widzę właśnie.... nie dość ze piękna to jeszcze ogromna
Nie mam jeszcze żadnej ogrodowej, muszę pomyśleć gdzie wcisne
Dość drogie są. I boje się przemarzania...
asiach 23:28, 06 sie 2014

Jagódka dopiero teraz - sory ale znowu brak czasu. Zapraszam na meila
A u Ciebie widziaąłm i czytałam wszystko - nowe ujęcia - śliczne, zapasy w spiżarni - super, nalewki - robią wrażenie , o winnicy nie wspomnę. Te sadzonki to rewelacja tak od razu i takie owoce - impenujące
Wszystko wspaniałe.
A do tej piwnicy to ja też się załapię????
Szkodza, że nie mieszkasz bliżej
Dla relasu moje jedne z wielu kaczuszek
Jag_58 00:06, 07 sie 2014

asiach napisał(a)
Jagódka dopiero teraz - sory ale znowu brak czasu. Zapraszam na meila
A u Ciebie widziaąłm i czytałam wszystko - nowe ujęcia - śliczne, zapasy w spiżarni - super, nalewki - robią wrażenie , o winnicy nie wspomnę. Te sadzonki to rewelacja tak od razu i takie owoce - impenujące
Wszystko wspaniałe.
A do tej piwnicy to ja też się załapię????
Szkodza, że nie mieszkasz bliżej
Dla relasu moje jedne z wielu kaczuszek

Asiu właśnie na Ciebie jeszcze czekałam ,miałam nadzieje ,ze dołaczysz do nas no to zabawa na całego
Dziekuje za pw ,odpisałam
Buziaki i dobej nocki
Piekne kaczuszki ,słodkie dziękuje
asiach 00:26, 07 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu właśnie na Ciebie jeszcze czekałam ,miałam nadzieje ,ze dołaczysz do nas no to zabawa na całego
Dziekuje za pw ,odpisałam
Buziaki i dobej nocki
Piekne kaczuszki ,słodkie dziękuje

Jagódka sory, ze tak późno ale znowu czas, czas , czas i nie koniecznie czas to pieniądz
Dobranoc
MamaMagda 09:18, 07 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta mój M robi naleweczkę z malin ,ale mozemy sie wymienić
Marta zrobiłam zblizenie hortek ,pomyliłam i napisałam,ze dla Kasi , wybacz

Mniam naleweczna malinowa! Ja w ubiegłym roku pierwszy raz zrobiłam winko z jeżyn (też mam ich dużo w ogrodzie) - takie pyszne mi wyszło, że w tym roku robię z malin a jak dzieciaki najedzą się jeżynami, to z tego co zostanie będzie znowu jeżynowe

Zbliżenie hortek widziałam już wczoraj wieczorem! Piękne są - maja taki intensywny kolor!

A winnica skoro rodzi już ładnie w pierwszym roku, to pomyśl co będzie za 2 lata!
asiach 09:20, 07 sie 2014

Miłego dnia Jagódko
Jag_58 09:37, 07 sie 2014

MamaMagda napisał(a)

Mniam naleweczna malinowa! Ja w ubiegłym roku pierwszy raz zrobiłam winko z jeżyn (też mam ich dużo w ogrodzie) - takie pyszne mi wyszło, że w tym roku robię z malin a jak dzieciaki najedzą się jeżynami, to z tego co zostanie będzie znowu jeżynowe

Zbliżenie hortek widziałam już wczoraj wieczorem! Piękne są - maja taki intensywny kolor!

A winnica skoro rodzi już ładnie w pierwszym roku, to pomyśl co będzie za 2 lata!

Marta w zasadzie nalewkami i winami zajmuje się mój M ja tylko konsumuje hahah robi taką wieloowocową naleweczkę tam sa rózne owoce ,wychodzi bardzo pyszna w tym roku jest obrodziło więc jest z czego robić samej jeżynowej chyba nie piłam ,ale podpowiem mężowi
Winnicą sami jestesmy zaskoczeni bo nie spodziewaliśmy sie w tym roku żadnych owoców ,a tu tyle miła niespodzianka ,ale lata przyszłe moga być urodzajne ,mój M szykuje sie na robienie win,2 lata temu zrobił z darowanych winogron ciemnych i wyszło mu bardzo dobre i od tego czasu sie tak zapalił ,ze załozył winnicę
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia
Jag_58 09:41, 07 sie 2014

asiach napisał(a)
Miłego dnia Jagódko

Asiu dziękuję ,Tobie również spokojnego i miłego dnia
ja znowu w kuchni przerabiam ale bedzie na zimę ,jak do mnie wjedziesz dostaniesz dżemik
dziękuje za pw ,buziaki