Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

MamaMagda 20:23, 07 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu dziękuję ,Tobie również spokojnego i miłego dnia
ja znowu w kuchni przerabiam ale bedzie na zimę ,jak do mnie wjedziesz dostaniesz dżemik
dziękuje za pw ,buziaki

a z czego dzemiki robisz? wisniowe?

na mnie czeka 5 kilo ogorkow - mialam zakisic na zime, ale korci mnie zrobienie salatki meksykanskiej do sloikow i chyba jutro bede robic
Jag_58 21:24, 07 sie 2014

MamaMagda napisał(a)

a z czego dzemiki robisz? wisniowe?

na mnie czeka 5 kilo ogorkow - mialam zakisic na zime, ale korci mnie zrobienie salatki meksykanskiej do sloikow i chyba jutro bede robic

Martusia dżemiki wiśniowe już są zrobione ,truskawkowe ,i śliwkowe tez z żółtych śliwek ,dzisiaj robiłam dżemiki z brzoskwiń jeszcze w planach powidła ,ale to jeszcze troszeczkę czasu i czarny bez
ogóreczki robiłam w occie i w zalewie z carry
pozdrówka
Jag_58 22:35, 07 sie 2014

milin w roli głównej

bartek_luberda 22:43, 07 sie 2014

Milinek trawy i trawniczek Wypasione A pomysły mam obiecuję sobie że wiosną wszystko będzie w rządkach itd Ale leniwa jestem szkoda mi kasy a co jeszcze zrobić z tymi roślinami które już mam a mi nie pasują Mój syn miał genialny pomysł wywalił mi rozchodniczki bo piesek ceramicznej miski tak szybko nie przewróci a sposób na mrówki miał jeszcze lepszy Dobrze że chałupa nie spłoneła
Jag_58 22:50, 07 sie 2014

ławeczki w roli głównej dzieło mojego M

Jag_58 22:55, 07 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Milinek trawy i trawniczek Wypasione A pomysły mam obiecuję sobie że wiosną wszystko będzie w rządkach itd Ale leniwa jestem szkoda mi kasy a co jeszcze zrobić z tymi roślinami które już mam a mi nie pasują Mój syn miał genialny pomysł wywalił mi rozchodniczki bo piesek ceramicznej miski tak szybko nie przewróci a sposób na mrówki miał jeszcze lepszy Dobrze że chałupa nie spłoneła

Beatko to ma synuś pomysły trzeba go jednak kontrolować Beatko co nagle to po diable ,więc lepiej dwa razy pomyślec niz dwa razy przesadzac ,a wiosną tez przychodzą genialne pomysły ,czasami nie warto sie śpieszyć buziaki ,jak tam Twoja rwa ,mam nadzieje ,ze lepiej
Jag_58 23:06, 07 sie 2014

kilka widoczków na dobranoc

MamaMagda 23:09, 07 sie 2014

hehe trzeba bylo te rozchodniczki do mnie przyslac

moja corka tez ma nie lepsze pomysly, choc poki co mala jest
zobaczymy co bedzie dalej
MamaMagda 23:10, 07 sie 2014

o mamo jakie Ty masz Limki?! CUDO!!!! napisz mi prosze ile one maja lat? i czy to jeden krzak czy sadzilas po kilka razem?
Jag_58 23:16, 07 sie 2014

MamaMagda napisał(a)
o mamo jakie Ty masz Limki?! CUDO!!!! napisz mi prosze ile one maja lat? i czy to jeden krzak czy sadzilas po kilka razem?

Marta limki sadzone wiosna 2012 roku ,faktycznie w tym roku dają czadu tam sa 2 krzaczki sadzone pojedyńczo