Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

asiach 23:38, 07 sie 2014

Witaj Jagódka. Dzisiaj we wszystkich wątkach bardzo kulinarnie u Ciebie też
Z wiśni też robiłam konfiturę, mam dżemiki z borówki amerykańskiej i jagody - z tej leśniej mam ogóreczki ...
Na zdjęcia zabrakło czasu - nie tak jak u Ciebie. Ty ze wszystki się wyrabiasz - prawdziwa Pani domu Pozostało mi tylko gratulować a i mężowu gratulacje się należą za tak piękne ławeczki
Pozdrawiam i pięknych snów
Jag_58 23:47, 07 sie 2014

asiach napisał(a)
Witaj Jagódka. Dzisiaj we wszystkich wątkach bardzo kulinarnie u Ciebie też
Z wiśni też robiłam konfiturę, mam dżemiki z borówki amerykańskiej i jagody - z tej leśniej mam ogóreczki ...
Na zdjęcia zabrakło czasu - nie tak jak u Ciebie. Ty ze wszystki się wyrabiasz - prawdziwa Pani domu Pozostało mi tylko gratulować a i mężowu gratulacje się należą za tak piękne ławeczki
Pozdrawiam i pięknych snów

Asiu ja u Ciebie Ty u mnie ide spać,bo mało co widzę na kompie nie mam dżemika z borówki i jagody ,ale moze jeszcze nadrobię ,ale dzisiaj o tym nie myślę ,pa Asiu fajnie ,ze podobaja sie ławeczki ,przekażę M

Buziaczki i dobrej nocki
yolka 23:50, 07 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
dla Jolki spiżarnia w piwnicy

żarówka miała sie schować

nalewki z wiśni mojego M

Olaboga ale wyheblowane półki . Moje surowe drewno, ale rozgrzeszyłam się - moja piwnica w końcu jest na końcu ogrodu (troche sie tych końców skumulowało ) Na półeczkach atrakcje niesamowite - patrz zdjęcie ostatnie . Też mam w swoich przepisach np. trześniówkę, poszperam i pokażę zdjęcie
yolka 23:54, 07 sie 2014

Zapraszam na strone 110
Karol99 08:47, 08 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
ławeczki w roli głównej dzieło mojego M

Czy to śliwa wiśniowa "pissardi"?, piękna jest.
10:37, 08 sie 2014
Witaj Jagódko
Uwielbiam taki kontrolowany busz jaki jest u Ciebie.To jest to wszędzie pełno zakamarków..tajemniczy ogród...
Jak z milinem u Ciebie? Mam u siebie i zastanawiam się nad nim bo słyszałam,ze potrafi się "rozłazić"...gdzie przedziabie się korzenie tam...nowy.Prawda to?
I zainteresował mnie czarny bez...konfitura czy sok w planach?
Miłego dnia życzę
iwonaal 10:55, 08 sie 2014

Śliczne są te Twoje zakątki. U mnie gołe pole.
Jag_58 11:26, 08 sie 2014

yolka napisał(a)

Olaboga ale wyheblowane półki . Moje surowe drewno, ale rozgrzeszyłam się - moja piwnica w końcu jest na końcu ogrodu (troche sie tych końców skumulowało ) Na półeczkach atrakcje niesamowite - patrz zdjęcie ostatnie . Też mam w swoich przepisach np. trześniówkę, poszperam i pokażę zdjęcie

Jolka ,ale Ty masz piwniczkę zagłębioną w ziemi ,to juz wyższa szkoła jazdy szperaj w zdjeciach i chwal się czekam pozdrówka
Jag_58 11:29, 08 sie 2014

Karol99 napisał(a)

Karol ja to kupowałam kupe lat temu jako śliwowiśnię ,czy to Pissardi nie mam pojęcia pozdrawiam
Jag_58 11:36, 08 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Witaj Jagódko
Uwielbiam taki kontrolowany busz jaki jest u Ciebie.To jest to wszędzie pełno zakamarków..tajemniczy ogród...
Jak z milinem u Ciebie? Mam u siebie i zastanawiam się nad nim bo słyszałam,ze potrafi się "rozłazić"...gdzie przedziabie się korzenie tam...nowy.Prawda to?
I zainteresował mnie czarny bez...konfitura czy sok w planach?
Miłego dnia życzę

Aniu dzięki milin to ładna ,ale zaraza rozprzeszczenia sie gdzie chce niestety ja go trzymam w ryzach i wycinam gdy tylko pojawia sie jakas odnózka , nawet traktowałam go rundapem ,ale odbił gdzie indziej ,silna bestia ja obrywam mu tez liscie dolne i gałązki i dopiero na górze tworzy koronę prowadzę jeden góra dwa pędy ,widziałam tak prowadzony milin w Czarnogórze i bardzo mi sie podobał i nie zabierał tyle miejsca ,ale jak przekwita strasznie śmieci jak róża ,ale .........coś za coś ma jednak piękne kwiatostany pozdrówka
Rozpisałam sie o tym milinie i zapomniałam o czarnym bzie ja robię konfiturkę ,a jak mam duzo owocu to i sok