Asiu ławeczke widziałam bardzo ładna i wyglada na solidną ,bardzo podobna do tej którą pokazywałaś wczesniej będzie pasować do Twojego przytulnego ogrodu
Asiu mnie tez praktycznie nie bedzie do niedzieli wieczór ,więc nie bedzie co nadganiać
Miłego spędzenia czasu dla całej Rodzinki buziaki
na razie wieści brak ,ale jakby co dam znać
Aniulek bardzo mi miło Cie gościć ,proponuję zostac dłuzejbedziemy razem tam siedzieć bo tam chłodniutko ,a u nas dzisiaj znowu upał
Miłego weekendowania buziaki
Anek nie musisz miec piwnicy ,zeby sie przyłączyć będziemy razem balować Ty juz odstresowana po Mai będziesz miła chwilke wytchnienia ,bo w piwniczce miły chłodzik
Anek dziękuje ,jak nie u mnie nie będzie do kupienia to sie do Ciebie uśmiechnę oczywiście jak będziesz dzielić nic na siłę
Anek moge prosić o Twój adres na pw . W poniedziałek chciałabym robić wykopki ,jak by jeszcze cos wpadło Ci w oczka to prosze pisz na pw.
Pozdrawiam i miłego świętowania ,Buziaki
Iwonko podobno popołudniu moze u nas popada ,ale raczej burze nie lubię burzy
Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendowania ,przetwarzaj skarby od miłej sąsiadki
Kasiu kilka lat temu miałam trawę pampasową nawet doczekałam sie przepięknych kłosów ale podczas którejś zimy przemarzła i już nie mam
pozdrawiam serdecznie i miłej niedzieli