Zdjęcia super
Jesteś zdecydowana na matronę już ostatecznie? W zeszłym roku ja zastanawiałam się z czym połączyć rozplenicę i też chciałam matronę ale wiele osób mi odradzało. Wszyscy mówili że się wykłada. Ma długie i wiotkie pędy i mało wyraziste kwiaty.. Poszukaj wątku o rozchodnikach i dużo o niej znajdziesz. Już nawet na pierwszej stronie ktoś pisze, że może się wykładać... Ja nie mam z nią doświadczenia i opieram się tylko na tym co inni mi pisali..
Matrone polecał mi Luki ale tez o niej czytalam ze jak ma za mokro to się pokłada a jaki rozchodnik Ty masz, bo nie zdecydowałam jeszcze jaki chce?
Ja myślałam ze Ty też masz Matrone
Nie. Mam inne bo było dużo głosów na "nie" za matroną. U mnie rosną mr goodbud i star dust. Mają mocne pędy i się nie pokładają co właśnie zarzuca się matronie.
Weź którą wolisz. Najwyżej wymienisz jak nie spełni Twoich oczekiwań..
Ładne te trzmilinki od razu idealne gęste no i bardzo ważne... prościutkie pieńki. Jednak musiały być na tej rabacie
Trzmieliny raczej u nas nie przemarzają, u mnie przy mrozie -28 w przewiewnym miejscu zrzuciła liście i długo się budziła wiosną, ale odbiła i do dzisiaj rośnie
Dziękuję jeszcze raz za info a okrywasz je na zimę?
Wybieralam baaaardzo dlugo chcialam właśnie żeby były proste i grube
A powiedz mi oprócz rozchodnika matrona jaki bys mi polecił miedzy rozplenice bo matrona podobno lubi się pokladac. Ilona ma mr goodbud.
Tak. Zamawiałam na travo. Kurcze, nie pamiętam ile kosztowała przesyłka
kolor mają intensywnie różowy. Taki chciałam. Mam jeszcze birthday party ale tej odmiany nie polecam. Jest wątła. Marniejsza niż ta pierwsza. Do tego jest jeszcze star dust - też świetna jak dla mnie..