Agnieszko czy Twoja Lovely fairy jeszcze kwitnie,mogłabyś pokazać jak teraz wygląda ta rabata z nią?
Hortensje cudneI świetny pomysł na znaczniki w zielniku!
Agnieszko, jestem bardzo zaskoczona jak szybko Twój ogród "wydoroślał". Świetne znaczniki z kopystek. Czy Ty je takie kupowałaś, czy są robione przez Ciebie ?
Po 20 sztuk po każdej stronie Teraz już niestety przekwitają, a ja nie mam ich jak przyciąć w te upały. Pojawiło się jednak wiele gałązek pełnych pączków, więc tylko czekać, aż znowu zakwitną.
Też tak myślę Jeżówki podziwiam u Ciebie u mnie robią wrażenie tylko dlatego, że jest ich dużo
Pomysł na znaczniki był mój, projekt i wykonanie mojej przyjaciółki z pomocą przyjaciółTaka praca wspólna
Lovely Fairy jeszcze kwitnie. Mam ją posadzoną po obu stronach wejścia i z jednej strony szybciej przekwitają. Zdjęcia z dzisiaj, róż z uwagi na upał nie miałam jak przyciąć po kwitnieniu, a już wypuszczają nowe pędy pełne kwiatowych pączków
Cieszy mnie, że ogród coraz starszy. Widzę już, że w miejscach, gdzie rozrosły się rośliny, pracy jest mniej. A że w ogrodzie zawsze trzeba coś przesadzić, dosadzić, przyciąć, wypielić - w tym całą zabawa
Znaczniki to dzieło moich przyjaciół znalazłam podobne na pintereście i bardzo mi się spodobały