Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

yolka 22:44, 31 lip 2018

Masz kosmosy, uwielbiam je i zielnik masz pomysłowo oznaczony, Horty piekne tylko żeby upał się skończył bo długo nie wytrzymają
anpi 09:06, 01 sie 2018

Agnieszko czy Twoja Lovely fairy jeszcze kwitnie,mogłabyś pokazać jak teraz wygląda ta rabata z nią?
Hortensje cudneI świetny pomysł na znaczniki w zielniku!
ewsyg 09:11, 01 sie 2018

Agnieszko, jestem bardzo zaskoczona jak szybko Twój ogród "wydoroślał". Świetne znaczniki z kopystek. Czy Ty je takie kupowałaś, czy są robione przez Ciebie ?
Napia 16:31, 01 sie 2018

anabuko1 napisał(a)

Aha dzięki.Ale w dużej ilości,to ile tam sztuk masz ??
Hortkowe widoki prześliczne
I te jeżówki ..
A ogrodowe hortensje mamy chyba podobna ?
a jakie fajne znaczniki do zielnika .Suuper.
Kupione czy robione ?

Po 20 sztuk po każdej stronie Teraz już niestety przekwitają, a ja nie mam ich jak przyciąć w te upały. Pojawiło się jednak wiele gałązek pełnych pączków, więc tylko czekać, aż znowu zakwitną.
Też tak myślę Jeżówki podziwiam u Ciebie u mnie robią wrażenie tylko dlatego, że jest ich dużo

Pomysł na znaczniki był mój, projekt i wykonanie mojej przyjaciółki z pomocą przyjaciółTaka praca wspólna
Napia 16:34, 01 sie 2018

yolka napisał(a)
Masz kosmosy, uwielbiam je i zielnik masz pomysłowo oznaczony, Horty piekne tylko żeby upał się skończył bo długo nie wytrzymają

Też myślę, że jeszcze trochę, a będzie po hortensjach. Anabelki już zmieniają kolor, a Vanilia Fraise pudrują się różem

Kosmosy lubię, a mój mąż ma do nich słabość i to dla niego tworzę małą kosmosową rabatkę

Przyjaciołom przekaże pochwały za znaczniki do zielnika bo to ich dzieło
Napia 16:42, 01 sie 2018

anpi napisał(a)
Agnieszko czy Twoja Lovely fairy jeszcze kwitnie,mogłabyś pokazać jak teraz wygląda ta rabata z nią?
Hortensje cudneI świetny pomysł na znaczniki w zielniku!

Lovely Fairy jeszcze kwitnie. Mam ją posadzoną po obu stronach wejścia i z jednej strony szybciej przekwitają. Zdjęcia z dzisiaj, róż z uwagi na upał nie miałam jak przyciąć po kwitnieniu, a już wypuszczają nowe pędy pełne kwiatowych pączków

Dzięki

yolka 16:44, 01 sie 2018

Napia napisał(a)

Też myślę, że jeszcze trochę, a będzie po hortensjach. Anabelki już zmieniają kolor, a Vanilia Fraise pudrują się różem

Kosmosy lubię, a mój mąż ma do nich słabość i to dla niego tworzę małą kosmosową rabatkę

Przyjaciołom przekaże pochwały za znaczniki do zielnika bo to ich dzieło

Zbiorę dla Ciebie nasionka kosmosów rurkowych - bordowe, o ile powtórzą cechy. M pojechał na l.... a ja sprzątam. Nie wiem kiedy ponownie zajrzę
Napia 16:49, 01 sie 2018

ewsyg napisał(a)
Agnieszko, jestem bardzo zaskoczona jak szybko Twój ogród "wydoroślał". Świetne znaczniki z kopystek. Czy Ty je takie kupowałaś, czy są robione przez Ciebie ?

Cieszy mnie, że ogród coraz starszy. Widzę już, że w miejscach, gdzie rozrosły się rośliny, pracy jest mniej. A że w ogrodzie zawsze trzeba coś przesadzić, dosadzić, przyciąć, wypielić - w tym całą zabawa

Znaczniki to dzieło moich przyjaciół znalazłam podobne na pintereście i bardzo mi się spodobały
Napia 16:51, 01 sie 2018

yolka napisał(a)

Zbiorę dla Ciebie nasionka kosmosów rurkowych - bordowe, o ile powtórzą cechy. M pojechał na l.... a ja sprzątam. Nie wiem kiedy ponownie zajrzę

Bardzo się cieszę i dziękuję
Trzymaj się cieplutko (choć może w te upały nie jest to najbardziej trafne wyrażenie i ciesz się nadchodzącymi dniami
Napia 17:05, 01 sie 2018

Hortensje wyjątkowo okazałe w tym roku, ale zdecydowanie zbyt szybko ...

Limelight

Vanilia Fraise

Magical Candle