Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Mala_Mi 23:20, 04 lip 2014

Moje Fiordy zjadły by wam nogi... tzn wycałowałyby wam nogi
Woda w oczku zrobiła sie klarownie czysta.. M dziś stwierdził, że szkoda, że tak póxno kupiliśmy nowy filtr.. bo goscie widzieli tylko brudna wodę, a teraz mam kryształ I widzę ile głodomorów w nim jest

Ostrózki masz wypasione, u mnie zanikaja z czasem i coraz gorsze.. nie mam pojęcia dlaczego, więc ciągle dokupuję, bo jak bez ostróżek w ogrodzie.
malgorzata_s... 23:25, 04 lip 2014

jula81 napisał(a)

Witaj Gosiu
Zobacz.. kto wchodzi do Ogrodowiska i "przepada" na forum to żurawki i bukszpany w jego ogrodzie zagoszczą jako pierwsze
Zmiana super .Rabaty mają kolor a bukszpan dodał elegancji
Pozdrawiam

Forum zmienia optykę Widząc uporządkowane eleganckie ogrody człowiek choć troszkę podobne chce mieć Dzięki za wizytę
malgorzata_s... 23:28, 04 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Moje Fiordy zjadły by wam nogi... tzn wycałowałyby wam nogi
Woda w oczku zrobiła sie klarownie czysta.. M dziś stwierdził, że szkoda, że tak póxno kupiliśmy nowy filtr.. bo goscie widzieli tylko brudna wodę, a teraz mam kryształ I widzę ile głodomorów w nim jest

Ostrózki masz wypasione, u mnie zanikaja z czasem i coraz gorsze.. nie mam pojęcia dlaczego, więc ciągle dokupuję, bo jak bez ostróżek w ogrodzie.

Ogród bez ostróżek niemożliwa niemożliwość Ja mam mini rybki a Łukasz z fiordów pewno by się cieszył Aniu ja nie mam filtra wcale.Zastanawiał się jednak nad założeniem
jula81 23:30, 04 lip 2014

Oj tak. zmienia i to bardzo pozytywnie oczywiście
Jak oglądam te eleganckie ogrody takiego powera dostaję do roboty w swoim ogrodzie
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Katkak 07:58, 05 lip 2014

Gosiaczku ja sobie przycupnęłam na ławeczce pod pergolą, piję kawcię i macham nóżkami. Nie widać mnie, ale mentalnie tam jestem . Ślicznie . Relaksik wspaniały . Jesteś taką cudowną Osóbką, że każde spotkanie z Tobą jest bezcenne, dlatego zazdroszczę Uli . Nie mogę doczekać się kolejnych . I trzymaj kciuki bo pierwszy raz zamówiłam roślinki w necie , a konkretnie żurawki i jedną kokoryczkę. Mam nadzieję, że dotrą ładne i w dobrym stanie . Buziaczki .
Urszulla 08:43, 05 lip 2014

Bardzo miło wspominam wczorajszy dzień Gosiu,
szczęśliwi czasu nie liczą i potem godziny lecą
Łukasz był też zadowolony, a ta kąpiel z rybkami była chyba dla niego zbawienna
jest dzisiaj w dobrej formie:
Pozdrawiam Was i miłego weekendu życzę.
malgorzata_s... 09:47, 05 lip 2014

jula81 napisał(a)
Oj tak. zmienia i to bardzo pozytywnie oczywiście
Jak oglądam te eleganckie ogrody takiego powera dostaję do roboty w swoim ogrodzie
Pozdrawiam i zapraszam do siebie

Kula byłam już u ciebie ale nie doczytałam więc i wpisu nie zostawiłam
malgorzata_s... 09:54, 05 lip 2014

Katkak napisał(a)
Gosiaczku ja sobie przycupnęłam na ławeczce pod pergolą, piję kawcię i macham nóżkami. Nie widać mnie, ale mentalnie tam jestem . Ślicznie . Relaksik wspaniały . Jesteś taką cudowną Osóbką, że każde spotkanie z Tobą jest bezcenne, dlatego zazdroszczę Uli . Nie mogę doczekać się kolejnych . I trzymaj kciuki bo pierwszy raz zamówiłam roślinki w necie , a konkretnie żurawki i jedną kokoryczkę. Mam nadzieję, że dotrą ładne i w dobrym stanie . Buziaczki .

Szkoda że Dębica jednak dosyć daleko Pomoczyłybyśmy nóżki dzisiaj w sadzawce Kasiu jak tylko macie czas i ochotę to zapraszamy Napis z tylko kiedy i już Posiedzimy w Realu pod pergolką
malgorzata_s... 09:57, 05 lip 2014

Urszulla napisał(a)
Bardzo miło wspominam wczorajszy dzień Gosiu,
szczęśliwi czasu nie liczą i potem godziny lecą
Łukasz był też zadowolony, a ta kąpiel z rybkami była chyba dla niego zbawienna
jest dzisiaj w dobrej formie:
Pozdrawiam Was i miłego weekendu życzę.

Uleńko nam też było miło Cieszę się że Łukaszkowi przeszło Ja też miłego weekendu życzę
iwonaal 10:44, 05 lip 2014

Gosieńko śliczne miejsca do wypoczynku, muszę też do nich dojrzeć nareszcie. Pytanie praktyczne o oczko, daj fotki.