Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na glinie

Ogród na glinie

Malgosik 14:33, 13 kwi 2015

nawigatorka napisał(a)
Skrajna prawa dużo kule przesuń trochę w prawo i odrobinę do przodu a mała daj lekko (ale nie centralnie) między obie te duże-wtedy małe nie będą tak blisko siebie. Tak różnych rozmiarów kule lepiej są wyeksponowane moim zdaniem w takim pozornym przypadkowym ukjadzie.

racja, za ciasno tam w widoku z przodu
zobaczymy co wtedy będzie z tą tylnią kulką

wiecie co, ja zupełnie nie widzę tego co jest na zdjęciach
zostaje mi w głowie obraz 3D, który widzę w rzeczywistości
dopiero kiedy mówicie by coś rozsunąć, zauważam, że faktycznie jest za blisko
nicol21 14:53, 13 kwi 2015

Malgosik napisał(a)

a tak niesymetrycznie to by się nie dało?
teoria teorią i weź tutaj wdroż ją w życie

Kochana - da się tak jak sobie zrobisz Grunt żebyś była zadowolona Na swojej kwadratowej rabacie z kulkami też trójkąta w pionie nie mam ale i tak mi się bardzo podoba

Ja tylko chciałam zobrazować to co mądrego słyszałam. Ale pewnie zawodowcy mogli by te kulki w trymiga ułożyć i cudnie by wyglądało.
Ale na pewno będzie cudnie jak zrobisz. Fajnie móc polatać z kulasami i z 7 stron obejrzeć A możesz wejść na piętro i zobaczyć to z piętra? Zawsze to nowa perspektywa Ja latałam na pietro też
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Malgosik 15:01, 13 kwi 2015

nicol21 napisał(a)

Kochana - da się tak jak sobie zrobisz Grunt żebyś była zadowolona Na swojej kwadratowej rabacie z kulkami też trójkąta w pionie nie mam ale i tak mi się bardzo podoba

Ja tylko chciałam zobrazować to co mądrego słyszałam. Ale pewnie zawodowcy mogli by te kulki w trymiga ułożyć i cudnie by wyglądało.
Ale na pewno będzie cudnie jak zrobisz. Fajnie móc polatać z kulasami i z 7 stron obejrzeć A możesz wejść na piętro i zobaczyć to z piętra? Zawsze to nowa perspektywa Ja latałam na pietro też

Jakbyś zgadła.
Byłam na piętrze
Malgosik 15:08, 13 kwi 2015

najpierw rozsunęłam dużą kulę w prawo i "pomiędzy" dałam małą jak pisała navigatorka

ale potem zlazłam na dół i zaczęłam tworzyć linie proste, o których mówiła nicol, zlałam też wodą, by wyraźniej było widać

Malgosik 15:10, 13 kwi 2015

i wyszła mi bardzo uporządkowana rabata, odległości między kulkami zaczęły się wyrównywać
i teraz wiem, że mi to nie pasuje
ale za to kulki zbliżyły się do graba i nie ma takiej dziury
idę zrobić jeszcze lekkie przesunięcia
kasia_w 15:14, 13 kwi 2015

oh Małgosia, podziwiam wytrwałość! Lepiej bez trzmielinki, co do kulek- żaden z układów nie był zły wg mnie...Miałam podobną zabawę z moją rabatką łezkową, tyle że jest ze 2 razy mniejsza. Albo trzy Minuty dzielę Cie od właściwej decyzji
Trzmieliny to bym tutaj dała ale ze 3
kasia_w 15:15, 13 kwi 2015

coś limonkowego i różowego w nogach się by przydało
Malgosik 15:32, 13 kwi 2015

kasia_w napisał(a)
coś limonkowego i różowego w nogach się by przydało

yes of course!
kasia_w 15:37, 13 kwi 2015

jeśli ma być symetrycznie to ciut przesuń te dwa.Ale chyba ma nie być. Sorki muszę lecieć...
kasia_w 15:40, 13 kwi 2015

Kochaną przerwę sobie zrób a wizja przybędzie