Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Margaret_ka 07:31, 11 kwi 2015

Efffa napisał(a)

z wyglądu w porównaniu do Rh Cunnigham White to Nova Zembla u mnie wygląda marnie.A moze nie umiem o nie dbać!

E tam... na pewno dobrze dbasz... może potrzebowały czasu by sie dobrze zagościć w Twoim ogrodzie. Ja mam trzy różne. Jeden z nich świetnie sobie przezimował, a inny taki jakis niewyraźny...a rosna w sumie obok siebie. Ciężko im dogodzić.
IzaK 18:14, 13 kwi 2015

Przyszłam poczytać twój wątek Efffo... Widzę, że zarys i zamysł jakiś już masz - będę wiernie kibicować Twoim poczynaniom
aneta_1978 20:09, 13 kwi 2015

aneta_1978 20:09, 13 kwi 2015

rumiankowa 20:44, 13 kwi 2015

Wpisuję się i zaglądam z ciekawością do cisowego ogródka. Bardzo podoba mi się koncepcja, którą wybrałaś. Również, jak jeszcze paru osobom, zaintrygowały mnie Twoje płytki chodnikowe

Kibicuję i będę zaglądać

A może jakieś nowe pomysły się zrodziły?
nicol21 22:01, 13 kwi 2015

Winko szybko wypiłam, ale myślałam że zobaczę coś zdjęć, no albo chociaż plany. A tu kobitka się nam obija!!?? Poprawa konieczna!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Efffa 22:06, 13 kwi 2015

nicol21 napisał(a)
Winko szybko wypiłam, ale myślałam że zobaczę coś zdjęć, no albo chociaż plany. A tu kobitka się nam obija!!?? Poprawa konieczna!

Ha ha, uprzedzałam, ze nudy, ale miło mi, że luknąłaś, Ty winko, a ja objadam sie ptasim mleczkiem! Jej teraz to mnie zmobilizowałaś- u mnie cicho bo ja naprawdę nie mam co pokazać, wprawdzie zrobiłam przez weekend rabate z trzmielinami, ale niedokonczona a straszyć nie chcę.
IzaK 22:07, 13 kwi 2015

Wino, ptasie mleczko Na zdrowie
Fajny kształt rabat się tutaj "rysuje" ciekawa jestem nasadzeń
Efffa 22:14, 13 kwi 2015

rumiankowa napisał(a)
Wpisuję się i zaglądam z ciekawością do cisowego ogródka. Bardzo podoba mi się koncepcja, którą wybrałaś. Również, jak jeszcze paru osobom, zaintrygowały mnie Twoje płytki chodnikowe

Kibicuję i będę zaglądać

A może jakieś nowe pomysły się zrodziły?

Witam Cię bardzo bardzo serdecznie! Płyty pokaze w całosci gdy poszerzę to wejscie o 80 cm, bo na razie wygląda ten układ jak gra w klasy, zaraz mykam do Ciebie! A konkretnie, która koncepcja Ci sie podoba, bo ja juz za sobą nie nadążam, więc było by dobrze wiedzieć na którą stawiasz u mnie by wreszcie sie zdecydować.Dziękuję za miłe słowa!To dla mnie bardzo dużo!
Pytasz co nowego, więc ta rabata pod oknem z korą i kamykami -całkowita przeróbka.Po pierwsze gdy poszerze to wejscie zostanie tam rabata na całości w korze tylko a w niej 3xRh CW, bukszpany- kule,podsadzone runianką lub trawami- carexami- chyba amazon mist, knwalnik również tam będzie a wiosna cebulowe- tulipki liliokształtne białe i burgundowe
Efffa 22:17, 13 kwi 2015

Anetko_1978- witaj u mnie.A powiedz Ty masz swój wątek , bo narazie nie widać.A wkleiłaś u mnie zdjecia- wiec w czym mogę pomóc, bo nic nie napisłaś?