Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 22:50, 13 kwi 2015

Jednak nie blisko!
IzaK 22:52, 13 kwi 2015

Jednak nie, a szkoda
Może kiedyś, jadąc na jakiś urlop... po drodze
Efffa 22:53, 13 kwi 2015

IzaK napisał(a)
Jednak nie, a szkoda
Może kiedyś, jadąc na jakiś urlop... po drodze

Tak w tamte strony zawsze!
IzaK 22:54, 13 kwi 2015

Zapraszam
rumiankowa 08:15, 14 kwi 2015

Miałam na myśli ogólny styl ogrodu,dość nowoczesny, cisy i bukszpany. U mnie będzie pewnie zupełnie inaczej, mniej nowocześnie i "czysto", ale lubię takie ogrody

Przeróbka rabaty wydaje mi się, że na korzyść

malgorzata_s 19:08, 14 kwi 2015

Witaj, dawno u Ciebie nie byłam aż wstyd się przyznać czy oprócz tarasów planujesz już konkretniej nasadzenia? Może coś kupiłaś? Może dasz jakieś zdjęcia tarasów? Może za dużo wymagam?
Efffa 19:14, 14 kwi 2015

Nie, absolutnie za duzo nie wymagasz, cieszę sie, ze jestes,to ja sie tak ociągam, ale kochane kobitki zrozumcie mnie,to nie lenistwo a zwyczajnie sie wstydze takiego misz maszu i byle czego, jak bedzie co, to napewno pokażę.Samej mi wtsyd przed wami, ze mam wątek a zadnych zdjęć, ale wiosna sie zaczęła i jak każdy, planuje wypad na szkółki, zasadzę i bedę pokazywać.
Ja mam młody ogród, konkretnie sie zacznie od tego roku i obiecuje zmienić pismo pisane na obrazkowe.
malgorzata_s 19:20, 14 kwi 2015

Efffa napisał(a)
Nie, absolutnie za duzo nie wymagasz, cieszę sie, ze jestes,to ja sie tak ociągam, ale kochane kobitki zrozumcie mnie,to nie lenistwo a zwyczajnie sie wstydze takiego misz maszu i byle czego, jak bedzie co, to napewno pokażę.Samej mi wtsyd przed wami, ze mam wątek a zadnych zdjęć, ale wiosna sie zaczęła i jak każdy, planuje wypad na szkółki, zasadzę i bedę pokazywać.
Ja mam młody ogród, konkretnie sie zacznie od tego roku i obiecuje zmienić pismo pisane na obrazkowe.

No ale przecież potrzebne są zdjęcia na tzw. "przed", a nie tylko "po rewolucji"
Efffa 19:22, 14 kwi 2015

W sumie to masz racje, pomyśle nad tym, ha ha
anna_p_k 20:40, 15 kwi 2015

no Wy tu gadu gadu a tu czas coś pokazać ja tu zaglądam patrzę ooooo nowe foty a tu czytam dalej że nie Twoje tylko ktoś podrzucił Ty nas tak tu zagadujesz fotek nie dodajesz, ogródek intensywnie tworzysz a jak wstawisz foto to my opad szczeny zaliczymy z zachwytu nie ma co się wstydzić pstrykaj i wstawiaj