Nikita, Aniu, Asiu, Aniu wszystkiego dobrego na nowy tydzień i oby mrozy za szybko się nie pojawiły. Dziś jakoś tak zimno, mój organizm już na dopingu z herbatki imbirowo-cynamonowej Pozdrawiam i macham z kosmosem
Reniu ale masz pięknie i kolorowo muszę na spokojnie przejrzeć Twój wątek w wolnej chwiliczy w tej glinianej beczce masz białą bakopę i ile sztuk tam wsadziłaś? no i masz piękna daturę, czym ja tak rozpieszczasz, mojej cały czas coś ogryza liście aha i na różance masz piękna parkową różę jak się nazywa pozdrówka
Aniu, widzę że odwiedziłaś pierwszą stronę mojego wątku. Z glinianej beczki wylewała się biała lobelia jednoroczna. Pewnie z 20 sadzonek.
A ta róża o którą pytasz to ta nad którą dumałyśmy razem czy to parole czy nie parole ona ma olbrzymie kwiaty, pachnie obłędnie i w zależności od tego czy ją obetnę do zera wiosną czy zostawię wyżej to zachowuje się inaczej. W tamtym roku właśnie jej nie obcinałam i całe lato była taka piękna ( ona już dużo lat ma ) a w tym obcięłam przed 20 marca i kwitnie pojedyńczymi kwiatami. W czerwcu były wielgachne ale sierpień, wrzesień są średniej wielkości. I co myślisz to jednak nie parole?
Datury takie bycze mam dwie i silnego Męża.