ryska
22:01, 11 paź 2015

Małgosiuja też nie wiedziałam, że tak pięknie się nazywa ale Basia zawsze w pogotowiu z ciekawostkami. Również całuję 
Jana witaj u mnie. Ciesze się że podobają Ci się moje zdjęcia. Zapraszam częściej i oczywiście do Ciebie też zawitam
Sylwia dziękuję
O ziołach na spirycie poczytałam i wiem już czemu nie zdrowieję. Wykluczyłam procenty i efektów nie ma
A tak na poważnie to od jutra stosuję Twoje metody oprócz lampy, bo nie mam. Ale kupię, bo podobno dobra i na stawy, dwa w jednym
buziaki
Basieńko dziękuję, to może wiosną pomyślimy
buziaczki dla Ciebie
Agniesiu fajnie, że zajrzałaś, bo coś mało Cię ostatnio na forum a szkoda, bo wiecznie mam niedosyt Twojego ogrodu i myślę, że coś tam ukrywasz cudownego przed nami
Trochę zdjęć okolic lasu dla miłych gości zaglądających piszących i nie piszących. Pozdrawiam

dzieło bobrów...

Jana witaj u mnie. Ciesze się że podobają Ci się moje zdjęcia. Zapraszam częściej i oczywiście do Ciebie też zawitam

Sylwia dziękuję

Basieńko dziękuję, to może wiosną pomyślimy

Agniesiu fajnie, że zajrzałaś, bo coś mało Cię ostatnio na forum a szkoda, bo wiecznie mam niedosyt Twojego ogrodu i myślę, że coś tam ukrywasz cudownego przed nami

Trochę zdjęć okolic lasu dla miłych gości zaglądających piszących i nie piszących. Pozdrawiam

dzieło bobrów...