Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

bartek_luberda 21:10, 23 sie 2014

Zdrowie najważniejsze bo nawet w ogródka by się nie ogarneło jak się ledwie łazi Pozdrawiam serdecznie
tabliczkazna... 21:23, 23 sie 2014

Rysko, jeśli Ty na 10% mocy robisz takie ładne fotki, to ja już stoję w kolejce po autograf. Bo jak sie zregenerujesz - w co ja nie watpię wcale - i wyrwiesz w teren, to International Photography Award masz pewne!
ryska 14:11, 24 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)
Witaj. Kolorowo u Ciebie, oczko mi się podoba, daj jakąś fotkę całości ogrodu. Witamy na forum. Zaznaczam Twój profil i będe zaglądał. Ps. Też zostawiam koniczynke z kwiatkami drobnymi podoba mi się

Dziękuję za odwiedzinki. Nie mam takich zdjęć Nasz dom to gierkowska piętrówka, wokół takie same budowle, jakieś szopy, stodoły i inne zabytki a ja nie lubię takiego zapożyczonego krajobrazu
Pozdrawiam gorąco
ryska 14:25, 24 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzięki za kwiatuchaTo były ulubione kwiaty babci męża, która kochała ogród i zawsze pierwsza w okolicy sadziła wiosną bratkiOna chyba zaraziła mnie ogrodem

Małgosiu też mam takie wspomnienia z kwiatami i z babcią, która w swoim ogródku wydzieliła mi fragment gdzie mogłam sadzić co chciałam Och te czasy bestroskie, dziecięce...........
Bardzo lubiła fuksje i ja dla jej pamięci hodowałam drzewko fuksjowe, które mi padło tej zimy nie wiem dlaczego. Miałam je ponad 10 lat i ułożyłam sama od maleńkiej sadzonki. Pozdrawiam Cię gorąco
ryska 14:29, 24 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Zdrowie najważniejsze bo nawet w ogródka by się nie ogarneło jak się ledwie łazi Pozdrawiam serdecznie

Szlachetne zdrowie......oby nam wszystkim dopisywało. Buziaki
ryska 14:46, 24 sie 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)
Rysko, jeśli Ty na 10% mocy robisz takie ładne fotki, to ja już stoję w kolejce po autograf. Bo jak sie zregenerujesz - w co ja nie watpię wcale - i wyrwiesz w teren, to International Photography Award masz pewne!

Oj Marta, Marta, ja się doczołguję na 10% do tych roślin a potem na 100% robię zdjęcia
No ale może jak w końcu zasłużę na obiektyw makro i zajrzę jakiejś mrówce w oczy to kto wie Buziaki
14:52, 24 sie 2014
ryska napisał(a)

Małgosiu też mam takie wspomnienia z kwiatami i z babcią, która w swoim ogródku wydzieliła mi fragment gdzie mogłam sadzić co chciałam Och te czasy bestroskie, dziecięce...........
Bardzo lubiła fuksje i ja dla jej pamięci hodowałam drzewko fuksjowe, które mi padło tej zimy nie wiem dlaczego. Miałam je ponad 10 lat i ułożyłam sama od maleńkiej sadzonki. Pozdrawiam Cię gorąco

A moja babcia miała pełno kosmosów.Miałam też je u siebie,same się rozsiewały a potem...nagle zniknęły Mam dostać od koleżanki z osiedla nasionka.I co widzę u nas na ogrodowisku właśnie kosmosy to zaraz babcia Stasinka przychodzi na myśl i jej ogródek...
14:53, 24 sie 2014
ryska napisał(a)

Oj Marta, Marta, ja się doczołguję na 10% do tych roślin a potem na 100% robię zdjęcia
No ale może jak w końcu zasłużę na obiektyw makro i zajrzę jakiejś mrówce w oczy to kto wie Buziaki

Też się uśmiecham o obiektyw makro.. Ja to bym chciała obfotografować włoski na nogach motyla
ryska 14:58, 24 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Też się uśmiecham o obiektyw makro.. Ja to bym chciała obfotografować włoski na nogach motyla

Ja też.............uwielbiam wszystko czego nie widać gołym okiem
Donia72 15:16, 24 sie 2014

Makro, bardzo fajna rzecz Najlepiej wychodzą wszelkie robale Daj znać, to wykasuję

Piękne, co