Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 11:41, 13 mar 2016

2015
ryska 11:45, 13 mar 2016

omelka1 napisał(a)
Hodowlę resztkową mus założyć.U mnie pogoda taka sama, już od trzech dni nie ma jak do ogródka wyjść jeszcze trochę to głupawki dostanę od sprawdzania pada czy nie.
Pozdrawiam.

Hej, dawno Cię nie było, miło, że zajrzałaś
Żeby się nie nudzić to przesadzam sobie pokojowe z doniczki do doniczki i czekam na komfort temperaturowy na dworze pozdrawiam
18:53, 14 mar 2016
Kicajki jajeczne Julki jakże pomysłowe.Widać po kim córcia ma kreatywność

Hodowla resztkowa również jak najbardziej udana.I fajna nazwa Zastosuję to w domu,resztki pietruszki nie wylądują już na kompoście ale na talerzyku,samo zdrowie

Wczoraj Adrianna przysłała mi zdjęcia i uśmiech miałam od ucha do ucha..bo zobaczyłam,że tulipany dopiero w blokach startowych,tylko czubki im widać,zdążę przyjechać jak rozkwitną Ale martwi mnie,że nie można opryskiwać ogrodu promanalem.Listki już się pokazują na drzewach..

Reniu jak pikować werbenę? Po jednej do doniczki czy można po kilka? Ma już po 4 listki.Bo ja to nowicjusz z werbeną Wsadzać ją na taką samą głębokość jak teraz rośnie czy głębiej w ziemię,bo taka cieńcizna i chudzina jest.Może za wcześnie wysiałam i z braku dobrego światła taka wiotka.
ryska 19:24, 14 mar 2016

Aniu jesteś i u mnie podziwiałam skrawek ogrodu u Karola. Oczywiście moja pamięć zakodowane też ma inne piękne zakątki...Może w tym roku nam się uda i zobaczę te cuda na żywo.
Werbenę pikuj głębiej jak takie wiotkie. Zazwyczaj jak się wcześniej wysieje a nie ma słońca to są wybujałe. Ja pikowałam do wielodoniczki z 24 okienkami.
Teraz mają po 8 listków więc 2 górne uszczknęłam aby mi się rozgałęziała.
Lepiej żeby miały trochę miejsca, bo za miesiąc już będą krzaczory.
Julia ciągle przy czymś grzebie ale nie ukrywam bawimy się tak od zawsze
Buziaki
Napia 19:37, 14 mar 2016

Reniu, u Ciebie ostatnio deszcz, u mnie dzisiaj -4 popracowałam chwilę w sobotę i zastanawiam się, czy przypadkiem zamiast pomóc roślinkom, im nie zaszkodziłam

Kronenburg śliczna na pierwszej fotce najładniejsza
ryska 19:43, 14 mar 2016

To się Agnieszko okaże niebawem, może są takie twarde te Twoje roślinki jak Ty Najbardziej podoba Ci się zdjęcie z różą w pączkach z poprzedniej strony czy to u góry? Ja tamto bardzo lubię, jakby odbicie w lustrze
20:14, 14 mar 2016
Reniu jak tylko będziesz mogła to zapraszam Ale to będzie spotkanie

Werbenę siałam do wielodoniczek 24 okienka i teraz popikuję ją w inne takie większe.Czyli uszczykiwać ją jak będzie miała po 8 listków,zrobię tak jak radzisz.Ciekawa jestem tych moich krzaczorów werbenowych bo jakoś marnie to widzę
Dziś pikowałam aksamitki,te drobniutkie pomarańczowe,będzie jako zapora przed robactwem do warzywniaka.Jak się z tym wszystkim zabiorę..ot zagadka

Wspólne robótki z dziećmi to najlepszy czas jaki może być

ryska 08:53, 15 mar 2016

Werbena marna na początku a potem jak się rozhula to potwór
Miłego dnia Aniu i zaglądający Goście.
08:56, 15 mar 2016
Reniu również miłego dnia życzę
ryska 09:02, 15 mar 2016

Dziękuję choć znów zima wróciła i indeks radości spadł mi do 2 punktów z 10