Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 10:00, 03 lip 2016

Nallar napisał(a)

A jakie?

A nie powiem, znalazłam takie mało oblegane, że się tak wyrażę.
No chyba, że jesienią będą niedostępne to kupię 5 sadzonek pashminy
Nallar 10:01, 03 lip 2016

ryska napisał(a)

A nie powiem, znalazłam takie mało oblegane, że się tak wyrażę.
No chyba, że jesienią będą niedostępne to kupię 5 sadzonek pashminy

bleebla 10:08, 03 lip 2016

ryska napisał(a)

Coraz lepiej, nie
Trochę za zielono w donicy w czerwcu. I tu planuję dokupić róże miniaturowe. Mam już upatrzone

będzie idealnie
ryska 10:19, 03 lip 2016

bleebla napisał(a)

będzie idealnie

Mam nadzieję, bo teraz mi wyszła luka czerwcowa
Przekwitł Bodziszek Renarda a nie zakwitły jeszcze hortensje bobo, jeżówki milkshake i driakiew kaukaska biała.
ryska 19:29, 03 lip 2016

W czasie deszczu dzieci się nudzą, psy pewnie też. Dziś rano powitał mnie obraz nieciekawy, gdyż Tedi zostawiony na noc na podwórku poprzesadzał kwiatki w doniczkach. Efekt tego był taki, że Przemek pojechał na rynek po nowe kwiatki, potem sprzątanie i sadzenie a przy okazji zamocowany został parasol. Niestety trzeba było przesadzić sporą kępę liliowców o dosłownie pół metra.
Pracy dużo więc szybki obiad podpatrzony u Ewy: ziemniaczki w mundurkach, śledź solony w oleju, cebulka, śmietana, masło, koperek. Pyszooota
ryska 19:33, 03 lip 2016

Na tym plastiku to można nawet kwiatków poustawiać
ryska 19:38, 03 lip 2016

W przedogórku królują hortensje i tawułki.
Anda 19:39, 03 lip 2016

ryska napisał(a)

Szkoda, że tak Wam sie niedziela zaczęła. Nie myślałam, że pies może takich szkód narobić.
Widoczki cudne. Musiałam zacytować po prostu. Co to za maki? Moje kwitły na początku sezonu i bardzo krótko.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 19:50, 03 lip 2016

Maczek jednoroczny w dwóch odcieniach fioletu. Mogę Ci wysłać nasionka
Anda 20:12, 03 lip 2016

ryska napisał(a)
Maczek jednoroczny w dwóch odcieniach fioletu. Mogę Ci wysłać nasionka

Bardzo chętnie Dziękuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies