Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 21:51, 06 lip 2016

Ivvvona napisał(a)
Renatko, dziękuję za mile spędzone przedpołudnie i pogaduszki nie tylko ogrodowe (choć te przeważały). Czas jak zwykle za szybko leci, ale myślę że jeszcze będą okazje do spotkań.
Ps. Ogórki wyhodowałaś pyszne

Iwonko to ja dziękuję za zaproszenie i pogaduchy w cudownym ogrodzie pełnym kwiatów.
Cieszę się, że ogórasy smakują Do zobaczenia, bo tak jak piszesz czas szybko leci a tyle jeszcze tematów do ogadania mamy
Ta moja hortensja co to nie wiem czy ogrodowa czy nie tak wygląda:

Ivvvona 21:55, 06 lip 2016

Podobna do mojej, ale specjalistką to ja nie jestem Najważniejsze że ładnie kwitnie.
omelka1 22:01, 06 lip 2016

Pięknie.Moja hortensja w tym roku nie będzie kwitła...przemarzła.
barbara_kraj... 22:01, 06 lip 2016

Reniu, zestawienie ostróżeczki z powojnikiem super. W ogródku mojej Babci co roku były i to w różnych kolorach. To taka niewymagająca i 'samoobsługowa' roślina. Raz posiana jest przez lata.
A tojeść szybko się rozrasta, ja z nią walczę.
ryska 22:36, 06 lip 2016

Ivvvona napisał(a)
Podobna do mojej, ale specjalistką to ja nie jestem Najważniejsze że ładnie kwitnie.

Podobna, a dziś ją widziała poprzednia właścicielka i nie mogła uwierzyć bo u niej uchodziła za chwast rosnący w kącie
Ivvvona 22:38, 06 lip 2016

A widzisz, czasem "chwast" potrafi zachwycić
ryska 22:39, 06 lip 2016

omelka1 napisał(a)
Pięknie.Moja hortensja w tym roku nie będzie kwitła...przemarzła.

Mnie też zmarzła jedna w maju. Wyprowadziłam sobie na pniu. Odbijają jednak od korzenia nowe łodygi. Chyba teraz będę ją prowadzić w formie krzewu.
Fajnie, że się odnalazłaś, bo dawno Cię nie było, pozdrowionka
ryska 22:40, 06 lip 2016

Ivvvona napisał(a)
A widzisz, czasem "chwast" potrafi zachwycić

Widok zdziwienia na twarzy bezcenny
ryska 22:51, 06 lip 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Reniu, zestawienie ostróżeczki z powojnikiem super. W ogródku mojej Babci co roku były i to w różnych kolorach. To taka niewymagająca i 'samoobsługowa' roślina. Raz posiana jest przez lata.
A tojeść szybko się rozrasta, ja z nią walczę.

Basiu ja ostróżeczkę rozsiewam specjalnie, wolę ją niż ostróżkę.
Czekam tylko z plewieniem trochę dłużej, żeby w szale jej nie wyrwać
Mam białą i niebieską- w słońcu fioletową Z tojeścią jeszcze nie walczę jeszcze może poszaleć u mnie.
22:54, 06 lip 2016
ryska napisał(a)

Iwonko to ja dziękuję za zaproszenie i pogaduchy w cudownym ogrodzie pełnym kwiatów.
Cieszę się, że ogórasy smakują Do zobaczenia, bo tak jak piszesz czas szybko leci a tyle jeszcze tematów do ogadania mamy
Ta moja hortensja co to nie wiem czy ogrodowa czy nie tak wygląda:

jestem zachwycona kolorem!

ja w tym roku kupiłam sobie rózowa Cameroun oby to był podobny kolor...moze zakwitnie jakims osseskiem w tym roku ..bo na pedach jednorocznych ma kwitnąć.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies