Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 17:26, 08 lip 2016

renatamama3dziękuję, również za wskazówki dotyczące kostrzewy. Jesienią moją solidnie oskubię

margaretka3 przetacznik red fox jest u mnie żarówiasty jak lovely fairy.
Jakoś ten ostry róż w kwiatach lubię Maczki cudne wszystkie
AnnaCh nie martw się Aniu zdąży. Moje czy to z nasionek sianych wiosną czy te z przechowalni z zeszłego roku kwitną ale chciałabym nie dopuścić do wydania nasion
eee_taam widziałam Twoje hortensje. Piękne i rzeczywiście niebieskie.
Ja za niebieskim nie przepadam tak bardzo, wolę kwiatkowy róż więc cieszę się w tym przypadku, że nie mam kwaśnej ziemi

gobasia mój przetacznik walczy o życie Rośnie nad oczkiem i ma powtykane bambusiki aby pies łaskawie je zauważył i nie zlawinował. Trudno mi się odnieść czy inwazyjny
Ivvvona już sobie odpuściłam rozpoznawanie, bo im więcej czytam tym mniej wiem. Niech sobie będzie piękna nieznajoma
Zojakapryśnica to dobre określenie jednak jak rośnie w grupie to wygląda pięknie. Nie pokazywałam jeszcze ale rośnie u mnie w blaszanym garze i wanience razem z agastache i wygląda bardzo ciekawie.
Drugie miejsce jest przy studni i powojniku.
Widzicie mistrza drugiego planu? Fota z balkonu z pierwszego piętra w upalne południe dzisiejsze

ryska 18:52, 08 lip 2016

To jeszcze werbena tym razem nie z góry.
Koło wejścia do domu.

ryska 18:55, 08 lip 2016

Na różance koło studni.
zoja 22:14, 08 lip 2016

moja werbena to się do Twojej nawet nie umywa
ja naiwna posadziłam ją w dużych odstępach
Gruszka_na_w... 22:41, 08 lip 2016

Przepiękna ta różowa hortensja
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
LenaMagda 22:01, 09 lip 2016

Renatko zachwyciła mnie Twoja werbena i przetacznik. Musze poczytać o werbenie, w kolejnym sezonie być może ją do siebie zaproszę
tulucy 23:04, 09 lip 2016

Pozuje piesiu, skoro pani pstryka

Też mam Red fox, ładnie dość się rozrasta i póki co inwazyjny nie jest, kępki się trzymają i nie rozłażą.
kamila66 23:11, 09 lip 2016

Renia piękne fotki
Anda 16:20, 10 lip 2016

Hortensja i przetacznik śliczne. Też lubię różowy w ogrodzie. Werbeny masz pod dostatkiem

Wrzuciłam u mnie porównanie knautii i driakwii.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 22:10, 10 lip 2016

Reniu zdjęcia jak zawsze niedoscignone w pomyśle i jakości.

Piękne zakątki ściskam steskniona.