ryska
12:42, 12 lip 2016

Zoja tam jest parę krzaczków ale jednak z zeszłego roku, jest dobrze rozkrzewiona i posadzona jest tak co 30 cm.
Gruszeczko dziękuję, nareszcie pokazała swoje piękno. Cieszę się, że i Tobie się podoba.
Magda jak coś to proś o nasionka werbeny. Chętnie Ci wyślę, tylko daj znać żebym zostawiła a nie ścięła wcześniej.
Lucy ten mój piesio to król nad królami. Teraz pada i tarza się w błocie. Takie ma hobby
Kamilko dziękuję, miło, że zaglądasz.
Anda- Ewa bardzo Ci dziękuję. Zajrzę, mam nadzieję, że dziś wieczorem.
Jolu jak się cieszę, że się odezwałaś. Ściskam mocno. Nie lubię jak tak ktoś znika, jakoś bardzo emocjonalnie do tego podchodzę.
A teraz Kochani
Przepraszamy- remont

Sama się bawię w malowanie a to jednak wyczyn przy mojej sprawności inaczej.
Lilie dla Was
Gruszeczko dziękuję, nareszcie pokazała swoje piękno. Cieszę się, że i Tobie się podoba.
Magda jak coś to proś o nasionka werbeny. Chętnie Ci wyślę, tylko daj znać żebym zostawiła a nie ścięła wcześniej.
Lucy ten mój piesio to król nad królami. Teraz pada i tarza się w błocie. Takie ma hobby

Kamilko dziękuję, miło, że zaglądasz.
Anda- Ewa bardzo Ci dziękuję. Zajrzę, mam nadzieję, że dziś wieczorem.
Jolu jak się cieszę, że się odezwałaś. Ściskam mocno. Nie lubię jak tak ktoś znika, jakoś bardzo emocjonalnie do tego podchodzę.
A teraz Kochani
Przepraszamy- remont

Sama się bawię w malowanie a to jednak wyczyn przy mojej sprawności inaczej.
Lilie dla Was