Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 19:01, 26 paź 2016

jankosia napisał(a)
Chyba myślimy o sobie wiesz Czkawki nie mam, ale siedzę, patrzę na te drzwi i komodę, czytam o Małgosiowym kufrze a tu dryń dryń- a to ty u mnie Ale numer

Bo Ty masz tak samo starą duszę jak ja, przeczytałam jednak... i świetnie intuicyjnie zrozumiałam Twój zamysł. Czapki z głów za foty.
jankosia 19:08, 26 paź 2016

A ja z forum mam tak często Siedzę u kogoś, czytam sobie a tu ten ktoś nagle pisze do mnie albo dzwoni Mam dar wywoływania chyba Nie wiem co na ten kufer Małgosi powiedzieć. Opalarka na sto procent nie. Trzeba chyba cierpliwie rozpuszczalnikiem warstwa po warstwie ścierać nie? Jak jak się dokopują do oryginałów na płótnie zamalowywanych kilkukrotnie. Warstwa po warstwie i cierpliwie. I chyba ostatnią warstwę sprawdzić rozpuszczalnik żeby pierwszego druku nie zmył. Tak myślę. Chciałabym takie pamiątki mieć A tymczasem też mam drzwi do odświeżenia. Ciężkie dębowe ale to już nie w tym roku. Nic mi się nie chce już
ryska 22:00, 26 paź 2016

jankosia napisał(a)
A ja z forum mam tak często Siedzę u kogoś, czytam sobie a tu ten ktoś nagle pisze do mnie albo dzwoni Mam dar wywoływania chyba Nie wiem co na ten kufer Małgosi powiedzieć. Opalarka na sto procent nie. Trzeba chyba cierpliwie rozpuszczalnikiem warstwa po warstwie ścierać nie? Jak jak się dokopują do oryginałów na płótnie zamalowywanych kilkukrotnie. Warstwa po warstwie i cierpliwie. I chyba ostatnią warstwę sprawdzić rozpuszczalnik żeby pierwszego druku nie zmył. Tak myślę. Chciałabym takie pamiątki mieć A tymczasem też mam drzwi do odświeżenia. Ciężkie dębowe ale to już nie w tym roku. Nic mi się nie chce już

Oj ja mam jeszcze dużo prac do zrobienia: pomidory w szklarni jeszcze rosną, obornik na kupie do rozrzucenia a jutro przychodzą róże sztuk 6 do posadzenia. Pies wykopał mi wrzosy z donicy przy wejściu, muszę coś innego posadzić, chyba kamienie, bo ewidentnie coś tam fajnego w tej doniczce jest, że po kolei mi z niej wyciąga. itd. itp.
Za kufer pewnie bym się zabrała w taki sposób jak opisujesz. Świetna pamiątka.
Jak się robi TAKIE fotki?
jankosia 22:06, 26 paź 2016

Trzeba mieć stary manualny i zepsuty obiektyw Z naciskiem na zepsuty
ryska 22:14, 26 paź 2016

I rozebrać go na części a potem tak złożyć żeby parę części zostało
Nie mam.
To mnie zostaje chuchać na soczewkę przednią i przejechać niestarannie paluchem
jankosia 22:16, 26 paź 2016

No to widzę że znasz genezę I mi śrubki nie zostały tylko zginęły - taki szczególik
ryska 22:24, 26 paź 2016

Jestem uważnym czytaczem, szczegóły mi się tylko zatarły
Na wpisy jakoś nie starcza czasu, bo często czytam to co na maila wchodzi.
Jana 23:22, 26 paź 2016

jaki fajny awatarek
Bogdzia 23:33, 26 paź 2016

Renatko drzwi i komodę widziałam i zachwycam sie Waszymi umiejętnosciami, nie pisałam nic jednak bo na ogól czytam nie logujac sie ale w ramach rewizyty pochwale je jak równiez avatar.
ryska 23:38, 26 paź 2016

Bogdziu dziękuję bardzo i że zaglądasz też A awatar wolałabym ten co miałam tylko w jesiennej odsłonie, oj pięknie masz tam teraz.
Jana dziękuję,
Macham na dobranoc