Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

16:58, 14 lis 2016
ryska napisał(a)

Piękne ale ciężkie te nasze przydaśki

Ciężkie,ciężkie,Twój metalowy to bym bardziej.Ostatnio chowałam te moje kamionkowe,zmachałam się niesamowicie,ech..ale szkoda na zimę zostawiać bo popękają i tak wiosną latam i wyciągam,jesienią latam i chowam
16:59, 14 lis 2016
ryska napisał(a)
[b]
Pochwalę się jeszcze prezentem jaki dostałam Jest bardzo ogródkowy, wielki, oj chyba kupię na wyprzedaży jakieś cebulowe, żeby go obsadzić, może hiacynty?

koniecznie cebulowe ...duzo i pietrowo)

no ja to bym jeszcze to odmalowała na połysk błysk czy jak tam zwał ...ale jest duza rzesza zwolenników rdzy ...tak wiec masz wybór

ryska 17:34, 14 lis 2016

Aniaaa napisał(a)

Ciężkie,ciężkie,Twój metalowy to bym bardziej.Ostatnio chowałam te moje kamionkowe,zmachałam się niesamowicie,ech..ale szkoda na zimę zostawiać bo popękają i tak wiosną latam i wyciągam,jesienią latam i chowam

Szkoda zostawić. Też ten mój od kiszonych ogórków schowałam, niestety ma widoczne pęknięcie. Coś mi się zdaje, że w następnym sezonie zrobią się z niego 2.
17:39, 14 lis 2016
A może da radę skleić go od środka? Szkoda jakby się rozpadł
ryska 17:41, 14 lis 2016

eee_taam napisał(a)

koniecznie cebulowe ...duzo i pietrowo)

no ja to bym jeszcze to odmalowała na połysk błysk czy jak tam zwał ...ale jest duza rzesza zwolenników rdzy ...tak wiec masz wybór

Już zamówiłam hiacynty, iryski i krokusy w moich kolorach czyli fiolet i krem.
Raczej w postarzanych artykułach gustuję ale niekoniecznie w tej nowej odsłonie stali cortenowskiej Wiosną się zobaczy.
ryska 17:48, 14 lis 2016

Aniaaa napisał(a)
A może da radę skleić go od środka? Szkoda jakby się rozpadł

Może się da tylko czym?
Nallar 20:02, 14 lis 2016

Potrzebuję namiar na tego, kto daje takie prezenty.
Cacuszko
ryska 20:37, 14 lis 2016

Nallar napisał(a)
Potrzebuję namiar na tego, kto daje takie prezenty.
Cacuszko

Sąsiada mam takiego fajnego, nie tego obok, tylko tego z naprzeciwka
21:19, 14 lis 2016
ryska napisał(a)

Może się da tylko czym?

To już na pewno jakimś profesjonalnym klejem ale nie raz klej droższy jak przedmiot ale jeśli przedmiot z duszą i pamiątka to może warto
Rumianka 21:48, 14 lis 2016

Super sagan...Moim zdaniem niech zostanie taki rdzawy...Ma swój klimacik. ja mam trochę inne sagany...na str.221 są na zdjęciach...Uwielbiam je takie z rdzą...