Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

lojalna_ 21:43, 13 lis 2016

Ale trafilam buziaczki i wszystkiego najlepszego w Twoim życiu Ci życzę ")
Nallar 22:00, 13 lis 2016

ryska napisał(a)

Śnieg dziś sypał.

U nas też Rano leciał bielusieńki, puszysty. Potem płateczki robiły się mniejsze i mniejsze..... błyskawicznie znikały przy zetknięciu się z podłożem i tyle zimy na dzisiaj.
11:01, 14 lis 2016
Reniu wszystkiego co najlepsze,wyśnione,wymarzone a przede wszystkim duuużo zdrówka

Piękną wizytówkę zrobiłaś,czajniki super

Buziaki przesyłam i słoneczko,u nas pięknie świeci ale mrozik jest

zoja 12:08, 14 lis 2016

Renatko
spóźnione ale serdeczne NAJ:
dużo zdrówka oraz szeroko pojętego szczęścia

ps. wizytówka -->
Anda 12:34, 14 lis 2016

ryska napisał(a)

Dziękuję Ewo, wczoraj jeszcze byłam młoda a dziś proszę, wiek średni się kłania

Ja już od paru lat w tym wieku
Wizytówka miód Bardzo mi się podoba. Fajnie, ze teraz tak na szybko można się zorientować, jak wygląda Twój piękny ogród.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eda 13:49, 14 lis 2016

O ale fajnie Wszystkiego Naj kochana cieszę się że jesteś w naszym kręgu nie śpieszymy się do 50 + samo przyjdzie "każdy wiek jest na topie oby mieć siłę fikać w ogrodzie " prawda dziewczynki ?
Buziolki ogromne i dużo zdrówka Renatko

ryska 16:36, 14 lis 2016

Jolu, Aniu, Zoju, Edziu dziękuję bardzo za życzenia
Aniu, Zoju, Ewo cieszę się, że dobór zdjęć w wizytówce Wam przypadł do gustu. Łatwo nie było, raczej mam zdjęcia portretowe roślin. Taki ogródek w pigułce bardzo mi się przyda przy planowaniu.
Ostatnio wsadzałam róże a wykopałam krwawniki i jeszcze się zastanawiałam co u licha za korzenie tam siedzą
Po śniegu śladu już nie ma.
Pochwalę się jeszcze prezentem jaki dostałam Jest bardzo ogródkowy, wielki, oj chyba kupię na wyprzedaży jakieś cebulowe, żeby go obsadzić, może hiacynty?

16:47, 14 lis 2016
Reniu ale sagan masz fajny Ja targałam ostatnio metalowy zardzewiały koszyk z podziurawionym dnem, w ogrodzie dostanie drugie życie jak i Twój sagan

ryska 16:50, 14 lis 2016

Aniaaa napisał(a)
Reniu ale sagan masz fajny Ja targałam ostatnio metalowy zardzewiały koszyk z podziurawionym dnem, w ogrodzie dostanie drugie życie jak i Twój sagan

Piękne ale ciężkie te nasze przydaśki
16:55, 14 lis 2016
eda napisał(a)
...nie śpieszymy się do 50 + samo przyjdzie "każdy wiek jest na topie oby mieć siłę fikać w ogrodzie " prawda dziewczynki ?
Buziolki ogromne i dużo zdrówka Renatko

Oby szło wolniutko,niech ta 50 + nie spieszy się My intensywnie tniemy już drzewa i krzewy w ogrodzie od jakiegoś czasu bo do 50-tki raptem tylko troszkę
Czasie przystopuj troszkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies