Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 23:01, 15 lis 2016

renatamama3 napisał(a)
Reniu świetny prezencik ,też obsadziłam 3 donice hiacyntami fioletowymi z wyprzedaży , liczę na to że w Wielkanoc będą cieszyć oko i pięknie pachnąć .pozdrawiam

Świetny też będą fioletowe hiacynty w nim rosły. I iryski i krokusy

lojalna_ napisał(a)

Wow piękny )) ale klimat bajka

lojalna_ napisał(a)
Reniu cudna donica ciekawa jestem co planujesz)()

Hiacynty, irysy, krokusy. Kolor fiolet plus beż

Karol99 napisał(a)
Zaglądam

Ja do Ciebie też

AgnieszkaW napisał(a)
Oglądałam Twoją wizytówkę - piękna jest

Bardzo mi miło, że Ci się podoba. Dziękuję

Rumianka napisał(a)
Rano przy kawie oglądałam Rok w ogrodzie...I co widziałam? Twój Renatko sagan zardzewiały...stał w tle jako dekoracja przy altanie...

Trzeba przyznać, że rzuca się w oczy. Już widzę oczyma wyobraźni jak będzie wyglądał w kwiatach...

sylwia_slomczewska napisał(a)
Też byłam w wizytówce i zachwyciłam się czajniczkami

No nie mogłabym czajników tam nie umieścić, bo to mój ulubiony złom użytkowy

Jana napisał(a)
ale fajny prezent

Sąsiad sprawił mi ogromną radość a argumentacja mnie powaliła.
Dziękuję Wam bardzo, miłej nocki życzę. U mnie pada śnieg.

Napia 13:29, 16 lis 2016

ryska napisał(a)

Dziękuję Agnieszko na pewno się nie nudzę ale i tak najważniejsze zdrowie. Nie wiadomo co nas czeka...to trochę przerażające...cały dzień myślę o moim koledze z liceum, który miał niedawno udar...
Wiki wracała dziś pociągiem z Warszawy, tym pociągiem w który wjechała osobówka. Zrobiła przerażające zdjęcia z miejsca wypadku.
Oj kiepski mam nastrój dziś.
To drzewo z avatara powalił piorun.
Pokażę Ci gdzie wylądowały dwie jadalne róże. To warzywnik - na prawo od szklarni.
Sznurki i maszyna do wytyczania rządek niezbędne

Nad nimi króluje powojnik górski. Ładnie się rozrósł od wiosny.

Trochę czasu już minęło, ale musiało Cię to kosztować sporo nerwów, Wikę też. Trudno zapomnieć takie przeżycia.

Też ostatnio chodzi mi po głowie, by w warzywniku posadzić więcej kwiatów. O różach wcale nie myślałam, ale pomysł wart skopiowania U mnie za maszynę do wytyczania grządek robi stary kij od miotły i sprawdza się w tej roli całkiem dobrze. Śmigam dalej w Twoim wątku
Napia 13:47, 16 lis 2016

Reniu - najlepszego !!! Dołączam się do życzeń urodzinowo-imieninowych. Buziaki ślę
ryska 18:03, 16 lis 2016

Napia napisał(a)

Trochę czasu już minęło, ale musiało Cię to kosztować sporo nerwów, Wikę też. Trudno zapomnieć takie przeżycia.

Też ostatnio chodzi mi po głowie, by w warzywniku posadzić więcej kwiatów. O różach wcale nie myślałam, ale pomysł wart skopiowania U mnie za maszynę do wytyczania grządek robi stary kij od miotły i sprawdza się w tej roli całkiem dobrze. Śmigam dalej w Twoim wątku

Dziękuję bardzo za życzenia
Róże wytrzymałe, nie wymagające nawożenia dodatkowo o jadalnych płatkach czy owockach to dla mnie idealna propozycja do warzyw. Co prawda moje będą obok, nie bezpośrednio ale ja mam skrzynie.
Pozdrawiam i macham radośnie
Napia 20:06, 16 lis 2016

Odmachuję
zoja 09:22, 17 lis 2016

sagan piękny
mnie by eM wystawił za furtkę z czymś takim chwilowo nie przepada za starociami w ramach ozdób

Pozdrawiam cieplutko
13:14, 17 lis 2016
Zoju może z czasem Mąż się przestawi i polubi takie przedmioty.
U mnie wszyscy wiedzą,że starocie to idą do mnie.Dorobiłam się niezłej kolekcji saganów kamionkowych A od jakiegoś czasu z wyjazdów wakacyjnych zwożę dzwonki do ogrodu.
Reniu masz fajny przyrząd do robienia rządków we warzywniaku
ryska 18:15, 17 lis 2016

Napia napisał(a)
Odmachuję

ryska 18:20, 17 lis 2016

zoja napisał(a)
sagan piękny
mnie by eM wystawił za furtkę z czymś takim chwilowo nie przepada za starociami w ramach ozdób

Pozdrawiam cieplutko

Tak myślę, że mam ułatwione zadanie, bo my oboje to dzieci wsi i skansenów.
Nic nie muszę forsować, wręcz bawimy się tą formą wykorzystywania i dawania drugiego życia takim przedmiotom. I tak: pojechał na serwis na Mazury a przywiózł przy okazji 3 lampy naftowe
Wstawiłaś 2 smutne minki to chyba lubisz trochę takie starocie?
ryska 18:31, 17 lis 2016

Aniaaa napisał(a)
Zoju może z czasem Mąż się przestawi i polubi takie przedmioty.
U mnie wszyscy wiedzą,że starocie to idą do mnie.Dorobiłam się niezłej kolekcji saganów kamionkowych A od jakiegoś czasu z wyjazdów wakacyjnych zwożę dzwonki do ogrodu.
Reniu masz fajny przyrząd do robienia rządków we warzywniaku

Fajny i potrzebny a po sezonie ozdabia ściany