Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

grazyna 11:26, 28 sty 2015

O i ja się uśmiecham na hasło "wiosna" Gdzie zamawiałaś nasionka?

Renata, cudnego masz psiaka Uwielbiam psy
Iwk4 11:31, 28 sty 2015

Reniu, Teddy jest słodki. Będzie mieszkał w domu?
Juki w tym śniegu ślicznie wyglądają.
Jak to werbena się budzi?
Myślałam, ze ją się sieje wiosną.
A kiedy będziesz sadzonkować pelargonie, bo ja zawsze dobry moment przegapię.
ryska 11:42, 28 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Reniu, Teddy jest słodki. Będzie mieszkał w domu?
Juki w tym śniegu ślicznie wyglądają.
Jak to werbena się budzi?
Myślałam, ze ją się sieje wiosną.
A kiedy będziesz sadzonkować pelargonie, bo ja zawsze dobry moment przegapię.

Zeszłoroczne werbeny wykopałam i do piwnicy zaniosłam. To właśnie one puszczają. Z nasilonek rozmnażanie jak najbardziej
Pelargonie u mnie są jeszcze malutkie ale jak tylko podrosną to będę je pobierać. Pewnie w połowie lutego.
Teddy czuje się i w domu i na dworze równie dobrze, choć w domu wybiera zimne miejsca a więc kładzie się na płytkach albo pod drzwiami i często chce wyjść albo na balkon albo na podwórko. Plan był, że będzie psem domowym ale zrobimy mu budę i zobaczymy gdzie bardziej będzie chciał przebywać.
ryska 11:53, 28 sty 2015

grazyna napisał(a)
O i ja się uśmiecham na hasło "wiosna" Gdzie zamawiałaś nasionka?

Renata, cudnego masz psiaka Uwielbiam psy

Witaj Grażynko
Napisałam Ci w wiadomości, gdzie kupiłam nasiona.
Ivvvona 16:22, 28 sty 2015

Renatko, czy będziesz miała na zbyciu kilka sadzonek patagońskiej? Ja właśnie poszukuję. Rok temu siałam, nasiona miałam z internetu ale nic nie wyszło. W zamian mogę się podzielić czymś z mojego ogródka (wiosną będę przesadzać sporo bylin to wtedy można by podzielić).
Viola 17:53, 28 sty 2015

ryska napisał(a)

Co tam juki, ten psiuńcio to jakaś niebiańska słodkość Bzdury piszę, ale oszalałam, buziaczka w sam środek noska ode mnie proszę
ryska 19:35, 28 sty 2015

Ivvvona napisał(a)
Renatko, czy będziesz miała na zbyciu kilka sadzonek patagońskiej? Ja właśnie poszukuję. Rok temu siałam, nasiona miałam z internetu ale nic nie wyszło. W zamian mogę się podzielić czymś z mojego ogródka (wiosną będę przesadzać sporo bylin to wtedy można by podzielić).

Iwonko oczywiście jak mi się uda rozmnożyć to się podzielę. W ubiegłym roku wysiałam nasionka od Danusi, wzeszło mi 7 sztuk. Wszystkie schowałem przed zimą do domu. Jedna już pokazuje pączki, więc wszystkie możliwe pędy będę próbowała ukorzenić, plus matecznik, plus nasiona szansa jest wielka Dam znać na początku marca
ryska 19:40, 28 sty 2015

Viola napisał(a)

Co tam juki, ten psiuńcio to jakaś niebiańska słodkość Bzdury piszę, ale oszalałam, buziaczka w sam środek noska ode mnie proszę

On tylko taki grzeczny na zdjęciu, z usposobienia jest szalony, gryzie i porywa ciapcie. Reszta to same zalety i bardzo go kochamy.
Viola 20:07, 28 sty 2015

ryska napisał(a)

On tylko taki grzeczny na zdjęciu, z usposobienia jest szalony, gryzie i porywa ciapcie. Reszta to same zalety i bardzo go kochamy.

Oj tam, musi trochę pobrykać A ucałowałaś ?
ryska 11:06, 30 sty 2015

Viola napisał(a)

Oj tam, musi trochę pobrykać A ucałowałaś ?

Ucałowalam od Ciotki i potem mi tak chodziłaś po głowie, że zobacz co kupiłam u