Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Joku 22:12, 23 maj 2017

Trudno się domyśleć, absolutnie nie wygląda jak zjeżdżalnia . Pięknie obrośnięty.
Anda 22:23, 23 maj 2017

Donica z różami pięknie wygląda. Róże jak urosną to dopiero będzie pachnąca kula na dwóch nóżkach Już się cieszę na jej zdjęcia
Jak tam Schneekope?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ren133 08:48, 24 maj 2017

ryska napisał(a)

Dziękuję z cebulowych zaczyna kwitnąć ostatni mój rarytas Nectaroscordum
tripedale. Zapowiada się ciekawie
Powojniki mam te niesprawiające kłopotu. Lubią mieć pędy w słońcu ale korzenie w cieniu.

A masz jakąś listę bezproblemowych powojników?
Nallar 10:05, 24 maj 2017

ryska napisał(a)
Mamy już fajne serwetki do decoupage to ozdobimy tą drugą skrzynkę za 0 zł, mniejszą i posadzimy lawendę. Ale musimy ochłonąć, bo dziś był parszywy dzień.

Coś przegapiłam? zjeżdżalnia? druga skrzynka? byłam przekonana ze deku ma być na skrzyni z różami...

Jakie życie byłoby piękne gdyby nie te parszywe dni. Głowa do góry i do przodu Reniu.
gobasia 10:20, 24 maj 2017

ryska napisał(a)
Witaj Jolu w moich skromnych progach, zapraszam Strumyk długi jak duża zjeżdżalnia dla dzieci(bo to jest stelaż pod niego )

Renia .. stale mnie czymś zaskakujesz..pomysłowa jesteś
Zana 10:40, 24 maj 2017

Aaaaaa, po pierwsze zachwyciły mnie rozwinięte acuminaty, cudnie wyglądają

Po drugie zachwycam się powojnikiem rubensowym Mayleeen, jak się rozrośnie to będzie mega cud

Po trzecie skrzynka wyszła fantastycznie a jak jeszcze dojdzie ozdobienie no to chyba padnę.

No to się nachwaliłam, ale jest się czym pozachwycać
Jana 19:54, 24 maj 2017

fajnie wyszła skrzynia i nasadzenia w niej
ryska 21:01, 24 maj 2017

Joku napisał(a)
Trudno się domyśleć, absolutnie nie wygląda jak zjeżdżalnia . Pięknie obrośnięty.

Widzisz Jolu, bo o to chodzi, żeby nie było widać
Cała zjeżdżalnia była obłożona siatką do której dokleiliśmy kamyki. Jest ze spadkiem dlatego mamy wodospad malutki.
Założenie ma dwa lata. Zrobię fotki i dam porównanie
ryska 21:06, 24 maj 2017

Anda napisał(a)
Donica z różami pięknie wygląda. Róże jak urosną to dopiero będzie pachnąca kula na dwóch nóżkach Już się cieszę na jej zdjęcia
Jak tam Schneekope?

Liczę na to, dziękuję Zdjęcia z pewnością będą.
Schneekope odżyła w oczach, nowe liście wyrosły większe, pięknie się zielenią i są bez robali. Ma już parę pączków
ryska 21:09, 24 maj 2017

ren133 napisał(a)

A masz jakąś listę bezproblemowych powojników?

Mogę polecić Krakowiaka. Mam 5 sztuk i jest świetny
Ogólnie mam tylko 11 powojników także mam zbyt małe doświadczenie w tym temacie.