Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Margerytka40 21:00, 23 cze 2017

Reniu ,dawno się u Ciebie nie odzywałam choć staram się być na bieżąco i podziwiam cichutko piękne fotki. Też mam lawendę do wsadzenia z ukorzenionych gałązek ale Ty to chyba z pensetą będziesz sadzić ,jak zegarmistrz
AgataBC 21:58, 23 cze 2017

Przyszłam na zdjęcia i się nie zawiodłam Mi by się lawenda przydała, bo po zimie trochę wypadło, ale do takich maluchów chyba nie miałabym cierpliwości. Ewentualnie w szklarni bym je podpędziła i wysadziła w przyszłym roku.
Jana 22:12, 23 cze 2017

Reniu fotki robisz świetne róże masz piękne i czytam, ze pisałaś o róży Rosa de Rescht? masz ją może ? ta miniaturka też zresztą śliczna, ma u mnie punkty za kolor i zapach, musze zobaczyć co to za sklep gdzie ją kupiłaś
ryska 22:29, 23 cze 2017

Asiu ja też do Ciebie potajemnie chodzę Mam takie obawy, że się mocno napracuję z tą lawendą a potem mój owczarek jednym zamachem ogona zmiecie je z powierzchni ziemi.
Dlatego Agata wykorzystam Twój pomysł. W szklarni w małych doniczkach gdzieś je upchnę.
Jana mam Rose de Rescht. Jak na moją wiosenną zimę mocno oberwała, potem miała plagi różne ale szybciutko się pozbierała i kwitnie ślicznie, do tego pachnie. Ukręciłam już sobie z niej jednorazowy deser: 2 garści płatków tej róży, łyżeczka cukru brązowego, dwie garści jagody kamczackiej. Pyszne to było

Najlepsze światło do fotek mam o 6:30 nie muszę się gimnastykować, że odcienie nie takie jak w rzeczywistości.
jona 22:33, 23 cze 2017

ryska napisał(a)

Na balkonie od północy mam donice z begoniami i heliotropem. Ten drugi jeszcze nie kwitnie.

Begonie mają ten szczególny urok . Jak zakwitnie heliotrop, to będzie ślicznie wyglądał z białymi begoniami. Mój heliotrop też jeszcze nie kwitnie.
Zachwycam się zdjęciami .
ryska 22:40, 23 cze 2017

Joanno toż to stary sprawdzony duet. Może nudny ale mnie on zachwyca.
Dziękuję i macham na dobranoc Ewy-Nallar astrami

Nallar 23:06, 23 cze 2017

To te z za płotu Szkoda że tak szybko przekwitają.
paniprzyroda 23:38, 23 cze 2017

Różyczka śliczna. Sadzonkowania lawendy nie zazdroszczę, małe sadzonki trzeba przycinać, by się rozkrzewiły. Jeśli nie zależy Ci na ilości doniczek, posadź po kilka sadzonek razem
zoja 00:15, 24 cze 2017

zdjęcia cudowne
jak poszło pikowanie lawendy?
eda 00:52, 25 cze 2017

Piękne widoki i różyczki prześliczne moje ulubione kolorki łososiowa herbaciana są takie delikatne...szkoda pszczółek mam nadzieje że się wszystko ułoży Renatko buziaki zostawiam