Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

sylwia_slomc... 15:46, 04 sie 2017

Śliczna ta trytoma, to prawda z wygniwaniem niestety
ryska 19:49, 04 sie 2017

gobasia napisał(a)
Renatko ciesz się rozmowami i wspólnymi robótkami z córcią ...bo nie długo wyfrunie z gniazdka i zostaniesz sama tak jah ja...Wiesz jak ja za tym tesknię ...

Temat rzeka...Ty teraz na etapie wnucząt, też ciekawe doświadczenie i nawet fajniejsze, bo zawsze można zwrócić rodzicom
Oczywiście żartuję, ale jestem gotowa(albo mam świadomość) na wszystkie etapy życia człowieka...tak mi się zdaje.
ryska 19:50, 04 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczna ta trytoma, to prawda z wygniwaniem niestety

Moja rośnie koło oczka, chyba to związywanie ją uratowało.
Pozdrawiam
anabuko1 20:20, 04 sie 2017

gobasia napisał(a)
Renatko ciesz się rozmowami i wspólnymi robótkami z córcią ...bo nie długo wyfrunie z gniazdka i zostaniesz sama tak jah ja...Wiesz jak ja za tym tesknię ...

Oj, tak, tak.
Ja też już coś o tym wiem.Teraz cieszę się,że wróciła i razem jesteśmy do października. Potem wyjedzie na te swoje studia.
Ale takie wspólne zajęcia są i piękne i ważne.My teraz znowu to mamy.
Także cieszą mnie takie wspólne rodzinne chwile.
I ty Reniu ciesz się tym wyjątkowym czasem
ryska 20:29, 04 sie 2017

anabuko1 napisał(a)

Oj, tak, tak.
Ja też już coś o tym wiem.Teraz cieszę się,że wróciła i razem jesteśmy do października. Potem wyjedzie na te swoje studia.
Ale takie wspólne zajęcia są i piękne i ważne.My teraz znowu to mamy.
Także cieszą mnie takie wspólne rodzinne chwile.
I ty Reniu ciesz się tym wyjątkowym czasem

Ja mam Dziewczęta dwie córki. Jedna ma 20 lat i żyje już własnym życiem, jest teraz w Londynie ale wróci do października po czym wyjedzie do Warszawy i drugą prawie 15 latkę, także wiem o czym piszecie.
Fotka dla Was

Nallar 20:53, 04 sie 2017

ryska napisał(a)

Prawda, choć Wiki przysłała fotę jak zmokła po raz kolejny, jest mocno przeziębiona, chodzi w bluzie i kurtce i szuka sklepu z polopiryną. Tam jest 15 stopni podobno.
Niedoszła florystka bardzo się angażuje jak coś jej się podoba. Wczoraj np. robiłyśmy tradycyjne lody z jajek, cukru, mleka i wanilii na parze.

ŚLICZNY NOWY AVATAR

Moje dziewczyny też zasmarkane. Pogoda u nich to jedna wielka loteria.
Lody piszesz....litości nie masz.
Nallar 22:30, 04 sie 2017

Wróciłam dopytać Czy wypożyczalnia ma już stronę internetową?
ryska 11:11, 05 sie 2017

Hej hej witam w ten kolejny upalny dzień.
Lody jak znalazł, następnym razem damy ksylitol, jajka mamy swojskie więc salmonelli się nie boimy.
Strony internetowej jeszcze nie mam ale lada chwila
Dzięki za pochwałę dla avatarka. Fotkę robiła Julia, raptem 3 mi zrobiła a ja jej ze 200, bo robiła na wydmach gwiazdy, szpagaty, jakieś łyżeczki, stała na głowie, rękach...
Miłego dnia
gobasia 11:30, 05 sie 2017

no to pokaż te akrobacje Julii...chętnie oglądniemy
ryska 11:56, 05 sie 2017

Nie zgodzi się Basiu, ona nawet na fb nie wstawia. I tak tutaj jest dużo treści prywatnych umieszczonych przeze mnie.
Za to fotki hyzopu, monardy cytrynowej i bazylii polecam