Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 22:17, 14 sie 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Renatko śliczne kąciki maszAwatarek super

Fajnie, że Tobie się podobają, bo masz też takich wyszukanych miejsc u siebie kilka.
Zawsze oglądam Twoje fotki powoli, żeby mi nic nie umknęło
ryska 22:19, 14 sie 2017

anka_ napisał(a)
O rany... nawet przez monitor widać...?! a tak serio to dzisiaj pierwszy pokazał kolorek w pełni, reszta w pakach. Cuuuuudne są.

Radość podwójna Twoja i moja. Dlatego lubię się dzielić
ryska 22:24, 14 sie 2017

Zana napisał(a)
Kącik z beczką, lampkami i czajnikiem prześliczny. I biały czajniczek też. Bardzo lubię te Twoje klimaty.

Mam jeszcze stare lustro w czarnej ramie z wyginanej blachy.
Widziałam jak u Ciebie lustro pięknie się prezentuje na budynku. Mój dom to jednak nie ta bajka niestety. Kiedyś mu znajdę dobre miejsce
Może w tej kuchni letniej wymarzonej
ryska 22:28, 14 sie 2017

Anda napisał(a)

Plany świetne Bardzo pasujące do tego co do tej pory pokazywalaś

A co mechanik na te plany dotyczące kuchni letniej ? Też taką bym chciała...

Mechanik jest za.
Po pierwsze jego lokum z 15m2 zwiększa się do 50m2 a po drugie przy wędzeniu nie będzie mu wiało i lało z nieba.
Same zalety
Zana 22:36, 14 sie 2017

ryska napisał(a)

Mam jeszcze stare lustro w czarnej ramie z wyginanej blachy.
Widziałam jak u Ciebie lustro pięknie się prezentuje na budynku. Mój dom to jednak nie ta bajka niestety. Kiedyś mu znajdę dobre miejsce
Może w tej kuchni letniej wymarzonej

A to pokaż to lustro. Widzisz, a u mnie nikt nic o lustrze nie napisał i sobie pomyślałam, że może ono tam bez sensu wygląda. Ja z kolei muszę te obramowania okien przynajmniej przemalować, chociaż chciałabym zamówić inne. Ten ich zielony kolor mnie denerwuje. Tylko czasu ciągle mało, oj mało.
Nallar 22:37, 14 sie 2017

ryska napisał(a)

Tak każdy kąt ma swoją funkcję.
Mam też plany na przyszłość. Zamiast wędzarni ma być kompostownik.
Zamiast warsztatu mechanika kuchnia letnia z wędzarnią, piecem chlebowym, grillem.
Mam już do tego miejsca stary kredens. Do tego stoliczek, krzesła...
W tym pomieszczeniu jest zejście do piwniczki.

Chyba nie nadążam.

Dziadkowi może przydałby się dodatkowy wyjazd, może sanatorium....
ryska 22:47, 14 sie 2017

Zana napisał(a)

A to pokaż to lustro. Widzisz, a u mnie nikt nic o lustrze nie napisał i sobie pomyślałam, że może ono tam bez sensu wygląda. Ja z kolei muszę te obramowania okien przynajmniej przemalować, chociaż chciałabym zamówić inne. Ten ich zielony kolor mnie denerwuje. Tylko czasu ciągle mało, oj mało.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4684-podworkowa-rehabilitacja?page=373#post_9
Twoje bardzo mi tam pasuje i zielone futryny też, bardzo pozytywnie mi się kojarzy, ja bym tak zostawiła.

ryska 22:52, 14 sie 2017

Nallar napisał(a)

Chyba nie nadążam.

Dziadkowi może przydałby się dodatkowy wyjazd, może sanatorium....

Wszystkie śmieci już wywiezione
Wytłumaczę Ci. Tam gdzie Przemek ma teraz warsztat wcześniej była letnia kuchnia z piwniczką. Gdy On wyjedzie ze swoją graciarnią do nowego warsztatu w stodole to zrobimy sobie taką kuchnię letnią tyle że z wędzarnią...i tym co pisałam wcześniej
Zana 22:55, 14 sie 2017

Ot skleroza, przecież widziałam. Twoje fajniejsze
tulucy 22:56, 14 sie 2017

a o co chodzi z dziadkiem? się pogubiłam