Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

anabuko1 14:54, 28 lut 2019

Reniu jak tam wiosna?
Ja nic nie smażę .
Jestem po za domem .Ale pączki zjadłam już
Pozdrawiam
Nallar 21:55, 28 lut 2019

Zaglądam i pytam ile oponek wciągnęłaś?
Pozdrowionka zostawiam.
Makusia 11:44, 01 mar 2019

Reniu kiedy selery naciowe wysiewałaś? Kurcze przegapiłam- myślałam, ze jeszcze jest czas. Żadnych warzyw jeszcze nie wysiałam...
GorAna 20:40, 01 mar 2019

Reniu, widziałam Was w wątku spotkaniowym
Ja zupełnie zapomniałam
Dzięki Waszej relacji zobaczyłam co nieco
Pozdrawiam wiosennie
ryska 12:04, 02 mar 2019

gosika67 napisał(a)
Oponki nie ale jutro będą chrusty czyli jak kto woli faworki.

Faworki też lubię
ryska 12:14, 02 mar 2019

anabuko1 napisał(a)
Reniu jak tam wiosna?
Ja nic nie smażę .
Jestem po za domem .Ale pączki zjadłam już
Pozdrawiam

Wiosna coraz bliżej, podpędzam w szklarni tulipany, rośnie tam też bób. Różne cebulki wychodzą z ziemi, parapety zapełnione roślinami Dzieje się. Dużo pracy na ten sezon mam w planach, będę realizować krok po kroczku a efektami się podzielę.
Dziś dostałam dużo opakowań ze sklejki po narzędziach przemysłowych, także na nudę nie będę narzekać
Czytałam, że Cię nie ma.
Również pozdrawiam
ryska 12:16, 02 mar 2019

Nallar napisał(a)
Zaglądam i pytam ile oponek wciągnęłaś?
Pozdrowionka zostawiam.

Cieszy mnie Twoja wizyta Wciągnęłam ze 6 ( 3 na kolacje 3 na śniadanie) plus te kuleczki ze środka o które toczą się wyścigi u nas. Pyyychota
Również pozdrawiam
ryska 12:30, 02 mar 2019

Makusia napisał(a)
Reniu kiedy selery naciowe wysiewałaś? Kurcze przegapiłam- myślałam, ze jeszcze jest czas. Żadnych warzyw jeszcze nie wysiałam...

Wysiałam 9 lutego i dopiero teraz wykształcają się pierwsze listki (nie licząc tych przylistków). Dam znać jak będę pikować.
Do skrzyń na dworze też jeszcze nic nie siałam, zresztą tam teraz mieszkają hosty, trawy, tawułki, barbule, hortensje bobo, łubin, przetaczniki kłosowe ......i mogłabym tak jeszcze trochę wymieniać
ryska 12:33, 02 mar 2019

GorAna napisał(a)
Reniu, widziałam Was w wątku spotkaniowym
Ja zupełnie zapomniałam
Dzięki Waszej relacji zobaczyłam co nieco
Pozdrawiam wiosennie

Pomyłka Aniu, nie było mnie w tym roku. Na zdjęciach Renata-Kokesz, Basia i jej koleżanka.
Również pozdrawiam serdecznie
Gruszka_na_w... 17:35, 02 mar 2019

Nic jeszcze nie wysiałam. Za tydzień startuję z pomidorami.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies