nie Sebek u Miriiam w jej domu !!!!!!......czyżbyś zapomniał że jest zima i metr śniegu w ogrodzie .
ale masz racje musimy się wreszcie umówić na wizytę tylko myślałam że bardziej na wiosnę , ja pacioreczniki sadze dopiero w kwietniu , gdzieś w połowie , więc o tym terminie myślę ......już ogród coś zaczyna żyć
Witaj Alino,piękny masz ogród, śliczne zdjęcia, dobrze jest posłuchać kogoś, kto ma takie cuda w ogrodzie,zapraszam do mnie, radź, będę słuchać, obiecuję
Nie wiem Alinko czy u ciebie widziałam taki biały bez na pniu,ale na tamtym forum?
Słyszę ,że planujesz zakup traw.Jas pod wpływem pięknego ogrodu Szmitów zamówiłam juz 15 gatunków u Mariusza,ponad 30 bylin w innym miejscu,a ogród niestety nie jest z gumy.Będę kombinować gdzie to wszystko upchnąc.
hahaha . gumowe ogrody - to pewno przyszłościowy termin. ja też mam zamiar zamówić u Mariusza . już mam wybrane gatunki .róże w dwóch szkółkach też już zamówione , clematisy w spiżarce już są .....a tu hortensjowa akcja się szykuje ....życzę wszystkim i sobie dużo siły na wiosnę