Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

anetawi 10:17, 12 lip 2011

Sebek napisał(a)
NO pięknie masz, a te hortensje - hmmmmm
A Kocierz przez 'rz' - w końcu to nie tak daleko ode mnie - mam bliżej

Hej! Sebek, Kocierz to miejscowość? Duża?Co tam ciekawego w okolicy? Mąż znalazł fajny hotel pod tą nazwą, ale nawet nie wiem, czy to tam? Chyba pojedziemy tam na krótkie wakacje( z bobasem nie da się ani dłużej, ani dalej )
anetawi 11:26, 12 lip 2011

Ja tak, wskoczyłam nie witając się. Ale akurat ten Kocierz się nawinął w rozmowie. Alino, w Twoim ogrodzie jestem prawie codziennie, ale pisać już nie mam kiedy. Podoba mi się u ciebie, dlatego często cię odwiedzam. Pa, pa.
Sebek 13:07, 12 lip 2011

anetawi napisał(a)

NO pięknie masz, a te hortensje - hmmmmm
A Kocierz przez 'rz' - w końcu to nie tak daleko ode mnie - mam bliżej

Hej! Sebek, Kocierz to miejscowość? Duża?Co tam ciekawego w okolicy? Mąż znalazł fajny hotel pod tą nazwą, ale nawet nie wiem, czy to tam? Chyba pojedziemy tam na krótkie wakacje( z bobasem nie da się ani dłużej, ani dalej )

Kocierz to góra. Ale tak też się nazywa ośrodek
Znajduje się niedaleko Andrychowa, który znajduje się niedaleko Wadowic, które znajdują się niedaleko mojej miejscowości
Ale szczerze się przyznam, że nigdy tam nie byłem
alinak 15:33, 12 lip 2011

A to błąd ,bo osrodek jest super . Anetko spokojnie możesz jechać z maluchem.jest przy hotelu basen z niechlorowana woda ( czyszczona jak baseny w alpach .) jest las ,dużo ścieżek ,pięęękne widoki , nimi jestem najbardziej oczarowana , jest linopark .więc możesz zadbać o kondycje, baaardzo dobra kuchnia . sprawdzona na niedzielnych obiadkach. nie wiem jedynie jak się maja usługi hotelowe ......bo za blisko żeby korzystać
Ana 16:19, 12 lip 2011

noo, to Alinko zachęciłaś, nie powiem
Choć my w tym roku na pewno morze i chyba Mazury jeśli plan wypali...ale za rok...
zbigniew_gazda 18:54, 12 lip 2011

Ludzie ! I co to będzie na Ogrodowisku jak wszyscy pojadą ładować akumulatory ? Zabierzcie laptopy.
Sebek 19:46, 12 lip 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Ludzie ! I co to będzie na Ogrodowisku jak wszyscy pojadą ładować akumulatory ? Zabierzcie laptopy.

Taaaaa - wezmą laptopy, a netu null
Sebek 19:47, 12 lip 2011

Ana napisał(a)
noo, to Alinko zachęciłaś, nie powiem
Choć my w tym roku na pewno morze i chyba Mazury jeśli plan wypali...ale za rok...

Noo - mnie też
alinak 21:59, 12 lip 2011

puki co siedzę w domciu i kuruje się po operacji - nie ma strachu . ja na pewno nigdzie się w tym roku nie wybiorę . szkoda się męczyć .mam czas na delektowanie się owocami wiosennej harówy
muszę wam się pochwalić że ładnie u mnie przezimowała dość ciężka w hodowli hortensja kosmata . posadzona w jesieni w leśnym zakątku ma się bardzo dobrze ,tylko na razie kwiatów nie widać . podobnie jak u dębolistnej.

Syla 22:11, 12 lip 2011

A mnie coś w donicach hortensje szwankują, chyba szara pleśń ??? Robią się białe listki. Już nie nadążam z przebieraniem środków do ochrony roślin. Jak nie jedne to drugie. Ostatnio ratowałam swoje kule cisowe były opanowane przez czerwce i chyba muszę zastosować jeszcze jeden oprysk bo coś tam jeszcze pozostało. Róże na pniu pociachałam i coś nowego puszczają ale jeszcze rh czekają na oprysk przeciwko mszycom . Już je tak poskręcało a pogoda nie pozwala na nic. Ale się pożaliłam. Życzę zdrówka duuuuużżżżżoooooo !!!!!