A nie kusi Cię, żeby między ogrodzeniem, a chodniczkiem coś wyższego posadzić? Może jakieś szczepione drzewko, choćby trzmielinki na pniu, albo trawy, a może jakieś hortki bukietowe? A może wszystkiego po odrobinie? Pozdrawiam .
O którym miejscu myślisz?? koło chodniczka w górnej części mam migdałka po drugiej stronie iglaka na pniu przy kwitnących kawiatuszkach posadziłam żurawkę i mniejsze krzewy bo tam jest bardzo wąsko a dziś przesadziłam jedno drzewko na pniu zaraz pokażę nowości
Dzisiaj zakupiłam Katalpę , zmuszona byłam przenieść drzewko którego nie powinno się ruszać o tej porze roku (klon) no ale cóż mam nadzieję że to nie padnie Katalpa nie pasowała mi w żadnym innym miejscu jak właśnie w tym .
Po murkach ogrodowych od góry pnie mi się winobluszcz chciała bym by pokrył cały murek ,nie mam pomysłu na wykończenie ogrodzenia więc niech sobie rośnie i zrobi tło zielone .
Kupiłam dzisiaj też jedno pnącze Wisteria niebieska posadzę przy wejściu przy wysokim murku żeby zarosło miałam tam również pięknie ściankę zarośniętą winobluszczem ale panowie brukarze uszkodzili korzenie i uschło więc zerwałam i posadzę coś innego , mam też posadzony Milim w rogu działki ale nawet nie pamiętam jaki to kolor ma być