Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani

Rajski ogród Ani

hanka_andrus 21:31, 01 gru 2011

Ech,całe szczęście,że zakupy już nie są problemem jak kiedyś!
Więcej wiary we własne możliwości.Wystarczy raz zachorować, wyjechać w delegację, albo na pilne spotkanie z Ogrodowiskiem, i zostawić mężowi do ogarnięcia, dzieci, szkoły,przedszkola,zakupy i posiłki. Z otwartymi ramionami żonę wita po kilku dniach.
marzena 21:32, 01 gru 2011

Bogdzia napisał(a)
Nawet jak mąz pomaga to i tak sporo roboty dla nas zostaje, ale dobrze jak pomaga.

no i zwróćcie uwagę na tę 'subtelność', właśnie... to mąż ewentualnie nam pomaga w domu...a nie my jemu...
na 'naszej głowie 'to wszystko jest ...zawsze... od wieków...
anula_wn 21:34, 01 gru 2011

coś w tym jest ! zobaczcie, całą ta nasza harówka jest niezauważalna !
Hania ma rację, jak się tylko wyjedzie - widać zaraz ile tak na prawdę kobieta ma pracy w domu ! i jest doceniana (na chwilkę )

choć ja nie mam źle, nie mogę narzekać !
an_tre 21:35, 01 gru 2011

marzena napisał(a)

Nawet jak mąz pomaga to i tak sporo roboty dla nas zostaje, ale dobrze jak pomaga.

no i zwróćcie uwagę natę'subtelność', właśnie... to mąż ewentualnie nam pomaga w domu...a nie my jemu...
na 'naszej głowie 'to wszystko jest ...zawsze... od wiekow...
ja też Marzenko zwróciłam na to uwagę, mąż pomaga a nie współuczestniczy w obowiązkach. Jeszcze dużo wody w Wiśle popłynie zanim same zmienimy myślenie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Neska 21:37, 01 gru 2011

an_tre napisał(a)

no i zwróćcie uwagę natę'subtelność', właśnie... to mąż ewentualnie nam pomaga w domu...a nie my jemu...
na 'naszej głowie 'to wszystko jest ...zawsze... od wiekow...
ja też Marzenko zwróciłam na to uwagę, mąż pomaga a nie współuczestniczy w obowiązkach. Jeszcze dużo wody w Wiśle popłynie zanim same zmienimy myślenie

Święta racja.
anula_wn 21:38, 01 gru 2011

jest nadzieja !
zmienia się

tylko mnie przeraża, że z tymi zmianami faceci....stają się ciut "delikatni" i jakby ...mało męscy.....
Joanka 21:39, 01 gru 2011

anula_wn napisał(a)
jest nadzieja !
zmienia się

tylko mnie przeraża, że z tymi zmianami faceci....stają się ciut "delikatni" i jakby ...mało męscy.....

Otóż to!
Neska 21:40, 01 gru 2011

Joanka napisał(a)

jest nadzieja !
zmienia się

Otóż to!

Jak znaleźć złoty środek?
an_tre 21:41, 01 gru 2011

Ale za to my stajemy się MĘŻNE
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
marzena 21:43, 01 gru 2011

no, nie zgadzam się ... a cóż to znaczy 'męski' ? te cechy kobiece/męskie nie są raz na zawsze ustalone i przypisane jednej/kazdej płci ...
nie przesadzajcie