Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani

Rajski ogród Ani

Matka 00:29, 01 cze 2011

Aniu, nie poradziłam sobie z cytatem

chodzi mi o ten czwarty od góry po prawej na str 80fiuletowy
monteverde 00:36, 01 cze 2011

no widzę,że dzisiaj też długo szalałaś, ja kretom sypię niebieskie granulki do dziur i widać,że podziałało, dzisiaj kolo hortensji wsypałam, bo tam też łażą, zobaczę jutro czy się nakarmiły nimi) iryski piękne i widzę,że masz też angielski, niebieski, )
hanka_andrus 00:49, 01 cze 2011

Nie wyganiajcie kretów z ogrodu,bo wam się turkucie podjadki zalęgną,a to plaga okrutna,Jedno gniazdo około 200 sztuk,I wszystko podcinające korzenie,Lepiej tolerować kreta,bo to jedyny wróg turkuciów.
monteverde 00:52, 01 cze 2011

Haniu niech siedzi na obrzeżach ogrodu a nie kwiaty mi wypycha) wiem ,że z turkucia straszna łajza)
Gardenarium 11:14, 01 cze 2011

Aniu, Twoje iryski w tak licznej obsadzie, że to już chyba narodowa kolekcja by mogła powstać

Instagram Ogrodowiska
an_tre 15:46, 02 cze 2011

gardenarium napisał(a)
Aniu, Twoje iryski w tak licznej obsadzie, że to już chyba narodowa kolekcja by mogła powstać

Dziękuję Danusiu ale to nie wszystkie kilka z nich nie zakwitło wcale Może jeszcze się namyślą jak zakwitną to pokażę
Dzisiaj za to peonie w pełnym rozkwicie po wczorajszej burzy

...zakwitła też biała peonia , która nie miała kwiatka od ponad 20 lat w zeszłym roku przesadziłam ją na rabatę przy garażach

...kwitną maki ogrodowe

...i polne

pomarańczowy wiciokrzew panoszy się na siatce ogrodzeniowej

datura ma już dość pokaźne pąki obok mini bratki

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 16:06, 02 cze 2011

hanka_andrus napisał(a)
Nie wyganiajcie kretów z ogrodu,bo wam się turkucie podjadki zalęgną,a to plaga okrutna,Jedno gniazdo około 200 sztuk,I wszystko podcinające korzenie,Lepiej tolerować kreta,bo to jedyny wróg turkuciów.
Ja tego turkucia widziałam na szpilce o matko jaki to duży szkutnik fuj ...))
Martek 16:10, 02 cze 2011

an_tre napisał(a)

Dziękuję Danusiu ale to nie wszystkie kilka z nich nie zakwitło wcale Może jeszcze się namyślą jak zakwitną to pokażę
Dzisiaj za to peonie w pełnym rozkwicie po wczorajszej burzy

...zakwitła też biała peonia , która nie miała kwiatka od ponad 20 lat w zeszłym roku przesadziłam ją na rabatę przy garażach

...kwitną maki ogrodowe

...i polne

pomarańczowy wiciokrzew panoszy się na siatce ogrodzeniowej

datura ma już dość pokaźne pąki obok mini bratki

An pachnie mocno wiciokrzew ???Śliczne masz piwonie i datura taka tajemnicza,zwykle widzę te o jasnych kwiatach Pozdrawiam chłodno, gorąco wszak za oknem to chyba dobre pozdrowienie
Martek 16:12, 02 cze 2011

an_tre napisał(a)

Są naprawdę niesamowite. Córka wie co Ci kupić. A ja od swojej dostałam laurkę i korale z makaronu i też się cieszę.

Nesko tego typu prezenty mam już za sobą, chyba, że od wnuczek dzieci mam wszystkie dorosłe i każde już ma swoje dzieciątka
Nie powiedziałabym ,że ta pani na drabinie ma wnuki Fajnie
Martek 16:15, 02 cze 2011

an_tre napisał(a)
Dzisiaj przygotowałam dołki pod piwonie, które dostałam od córki na dzień matki i niedawno skończyłam je sadzić ufff

Z tych samych opakowań mam kwiaty i wychodzą ,nie piwonie ,ale ważne ,że dobre korzenie mają