Dziękuję. Znalazłam już Anię DS jej róże i inne rośliny są zachwycające prześledziłam tylko tak po krótce , można się rozmarzyć. Później do niej napiszę może mi coś doradzi a teraz lecę na rehabilitację. Pa ,pa
Wlazłam dziś do Obi, do ogrodowego działu rzecz jasna. I dostalam z wyprzedazy ogromne sadzonki szałwii blaukoingin czy jak jej tam po 4zł! Ostatnie cztery były niestety Ale i tak fajnie, bo w porównaniu do moich marcusow po 4,50 to KOLOSY!!. I wrzosy dokupilam piękne Dziś zamieszkają w skrzyneczkach.
Jakie cudne zakupy zrobiłaś , pięknie te wrzosy wyglądają. Już jesiennie, spokojnie i pięknie.
Napisz mi proszę jak robiłaś buraczki? Może masz jakiś nowy przepis, ja zawsze robię te z papryką ...pyszne ale trochę się już znudziły. Wczoraj i przedwczoraj też prykałam na grzyba, róże i iglaki zapobiegawczo...jak się na dobre rozpada to będzie za późno.
Pozdrawiam cieplutko
Magdus, niestety, muszę Cię rozczarować Ale buraczki robię takie najzwyklejsze- gotowane najpierw i utarte na grubych oczkach U nas takie najlepiej schodza, albo potem z cebulką, albo na ciepło, albo je blenduje i z chrzanem.
Wrzosy uwielbiam!
pozdrawiam weekendowo!