Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 20:00, 05 wrz 2015

Znalazłam dzis malenstwo - prawie wlazla mi pod samochód.. Co miałam zrobić?.. Wzięłam do domu.. M.zapytał czy niedługo krowę przyprowadze bo "znalazłam" na łące Marudzil oczywiście, w przeciwieństwie do dzieciaków. Wykąpana, nadjedzony,na razie śpi. Zobaczymy czy zostanie.

Zamówiłam rozchodnik Mr.Goodbud szt.5 (Waldkowa sugestia po raz drugi zrealizowana), hort.Polar Bear szt.6. perovskie, Len trwały,penstemony Dark Towers i Odętki białe.
Będę zmieniała miejsce vanilkom- zamiast nich będą Polar i obok zamiast Matrony - Mr Goodbud. Vanilki i Matrony pójdą na nowe rabaty. Len, Odętki i perovskia- na rabatę zolto- niebiesko- biała razem z roślinami od Robaczka. Nowa rabata powoli się tworzy. Czekam na synchronizację pogody, weny i siły. I coś tam się będzie działo, po długim czasie..
inag 22:46, 05 wrz 2015

Z mr. Goodbud bedziesz zadowolona też mam. A kicia jest przesłodka ja mam trzy - też wzięte z ulicy i są niesamowicie kochane!
Kasya 22:51, 05 wrz 2015

kosolka napisał(a)
Znalazłam dzis malenstwo - prawie wlazla mi pod samochód.. Co miałam zrobić?.. Wzięłam do domu.. M.zapytał czy niedługo krowę przyprowadze bo "znalazłam" na łące Marudzil oczywiście, w przeciwieństwie do dzieciaków. Wykąpana, nadjedzony,na razie śpi. Zobaczymy czy zostanie.

Zamówiłam rozchodnik Mr.Goodbud szt.5 (Waldkowa sugestia po raz drugi zrealizowana), hort.Polar Bear szt.6. perovskie, Len trwały,penstemony Dark Towers i Odętki białe.
Będę zmieniała miejsce vanilkom- zamiast nich będą Polar i obok zamiast Matrony - Mr Goodbud. Vanilki i Matrony pójdą na nowe rabaty. Len, Odętki i perovskia- na rabatę zolto- niebiesko- biała razem z roślinami od Robaczka. Nowa rabata powoli się tworzy. Czekam na synchronizację pogody, weny i siły. I coś tam się będzie działo, po długim czasie..

kicia słodka bedzie duzo radosci dla wszystkich
ale potrzymaj ja w domu jak najdluzej, to moze potem nie bedzie łaziła daleko tylko bardziej trzymala sie domu
tzn moim zdaniem nie ma potrzeby przyzwyczajac od malego do wychodzenia bo potem sa tylko klopoty jak kot jest zbyt smialy i za daleko oddala sie od domu

polar bear to bardzo dobry wybor
Viola 22:55, 05 wrz 2015

kosolka napisał(a)

Słodziak
waldek727 03:23, 06 wrz 2015

kosolka napisał(a)

Zamówiłam rozchodnik Mr.Goodbud szt.5 (Waldkowa sugestia po raz drugi zrealizowana).

Mną to się nie przejmuj. Czasami wpadnie coś do głowy, to napiszę.
Jak Ci się rozrośnie, to dopiero zobaczysz jak zaj....ście wygląda jesienią pośród innych roślin w ogrodzie.
07_Rene 10:00, 06 wrz 2015

Nadrobiłam zaległości. Jest u Ciebie już co pooglądać. Jestem pod wrażeniem, że róże Ci kwitną praktycznie cały sezon i to obficie.
Gratuluję zakupów różanych i bylinowych Też pierwsze już poczyniłam, ale zdecydownie z mniejszym rozmachem

ps. kotek fajny nieprzeciętnej urody
AgataBC 14:59, 06 wrz 2015

Kotek podobny do mojego. Uwielbiam rozchodniki, poczekam na efekt u Ciebie bo narazie nie planuję zakupu. Ale ciekawa jestem.
Pozdrawiam !
kitek81 15:18, 06 wrz 2015

też mam rudego kota tylko już ma ponad rok podobno rude koty przynoszą pieniądze
waldek727 07:19, 07 wrz 2015

Taaaak?
A z którego banku?
rozark 08:47, 07 wrz 2015

Miłego tygodnia życzę