Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

agatanowa 13:54, 04 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Kosolku cyprysiki nutkajskie nawet szybko rosną,moje były liliputy małe jak kupowaliśmy a teraz wyrosły już ładnie.Ale od początku przycinam je na "grubość" Zobacz u mnie na str 23.
Miłego dnia

potwierdzam, siostra ma, kupowała maleństwo z 8 lat temu, teraz ma po dach
kosolka 14:02, 04 sie 2014

No to na plus dla niego . Ale pytałam juz Anulkę, czy on tam za smutaśny na tym wieździe nie będzie, taki samotny??
asiach 14:07, 04 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Asia fajny plan narysowała. Zdolna z niej bestia.
Trochę to wymaga czasu i pracy.
Ktoś wie, w jakim to programie jest?

Olu, pozdrawiam. Czasem fajnie, jak ktoś tak lubi pisać. Bo ja to bardzo konkretnie i czasami mnie wkurza, że tak nie potrafię, jak ty. Ale ja umysł ścisły jestem - matematyk tak ma.

Iwonko, ogród powstaje latami a taki duży jak u Oli nie powsatnie z dnia na dzień .... chyba, żeby ekipa tam wpadła
Ola z kasy wyskoczy a ekpipa zrobi i to jeszcze jak z dużymi nasdzeniami w tydzień . I ogród będzie cieszył nasze oczy jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki. Jak Ola znajdzie adres wróżki to ja na prw proszę też może coś podgonią i będe miała ślicznie.
A teraz tak na poważnie - ten program to Archicad.
Pozdrawiam serdecznie
asiach 14:09, 04 sie 2014

kosolka napisał(a)
Ja nie mam pojęcia w jakim programie. Dla mnie to połowa sukcesu taki plan. Realizacja - wiadomo, w czasie się rozłoży, miejscami nawet mocno Jestem Asi ogromnie wdzięczna i zastanawiam się jak jej wynagrodzić poświęcony mi czas!?

może dobro przypłynie od kogoś, może ktoś pomoże mi jeszcze w ratowaniu jody , a może zupełnie nie w temacie ogrodowym
kosolka 14:13, 04 sie 2014

Buziaki Asiu! A wiesz, że sama nie wiem czy bym tak chciała taką wróżkę spotkać..?
asiach 14:16, 04 sie 2014

kosolka napisał(a)
Buziaki Asiu! A wiesz, że sama nie wiem czy bym tak chciała taką wróżkę spotkać..?

To jak już ją napotkasz daj namiary na mnie może mi pomoże na stare lata i będzie lżej
bdan 19:28, 04 sie 2014

kosolka napisał(a)
u mnie to ja głównie gadam

Jak sobie chcesz zobaczyć najdłuższy monolog w wątku to u mnie jest opowieść
monteverde 19:37, 04 sie 2014

Ola wpadam z rewizytą a tu na 5 stronach same słowo pisane popraw się, czekampozdrówka
kosolka 19:43, 04 sie 2014

Zrobiłam zdjęcia podjazdu. Auto stało, trochę mi przeszkadzało, ale nie chciało mi się okrutnie go przestawiac.. I -o matko - jak tu widać tą tragiczną trawę!!! Ale naprawiamy, naprawiamy... Liczmy na to że będzie lepiej... Gdyby tu już był polbruk....

Widok z ganku

Patrząc z tej strony - cyprysik (czy też coś innego) byłby po drugiej stronie wjazdu, trochę niżej niż słup.

Z ulicy (ale krzywo mi wyszło! )

kosolka 19:43, 04 sie 2014

monteverde napisał(a)
Ola wpadam z rewizytą a tu na 5 stronach same słowo pisane popraw się, czekampozdrówka

Aniu, bo ja nie mam co pokazywać Najpierw musze się poradzić...