Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 19:46, 04 sie 2014

Tyle co mogę pokazać:

Leżące maluchy... Musze kupić podpórki.
kosolka 19:47, 04 sie 2014

kosolka 19:49, 04 sie 2014

Widok na ogórkowniko-truskawkowniko-maliniak

kosolka 19:53, 04 sie 2014

Bukszpan przysycha po cięciu.. Od upałów?

Tu czekające na swoją kolej:

I dziwaczki. Nie w moim typie no ale są, pierwszy i ostatni raz, więc niech też mają fotkę. Przynajmniej nie jest pusto
bdan 20:14, 04 sie 2014

Ola ja Ci nie będę doradzać, bo widzisz jaki horror u siebie przeżywałam. Ale zaplanuj to sobie dokładnie. Roślinki są niestety bardzo drogie. Może wpadną jakieś dziewczyny, które Ci wizualizację wrzucą rabatki. Ja takich rzeczy nie potrafię. Dekalog Danusi znasz?
Mnie on pasuje i widzę w nim dużo sensu, ale nie każdy musi się go trzymać
marta_d 20:18, 04 sie 2014

piękne róże, hortensje śmieszne - takie maluszki, fajnie będzie się oglądało zdjęcia za kilka sezonów moje bukszpany też czasem tak wyglądały po cięciu, nic im nie będzie dziwaczki masz też urodziwe - w przyszłym roku nie będę miała dla nich miejsca, chyba, że plan zakupowy nawali i będzie trzeba zapełnić puste miejsca nimi
kosolka 20:44, 04 sie 2014

Danka- Wydaje się ze planujesz, bez przerwy o tym rozmyślasz, czytasz, pytasz.. A i tak dopiero ogród staje sie taki jak chcesz po kilku latach.. Dopiero wtedy widzisz go inaczej, jako całość.. Już wiesz co pasuje, czego na pewno nie chcesz mieć.. Do takiego wniosku dochodzę czytając wątki i oglądając metamorfozy.. Myślę że cokolwiek zrobię, i tak to będę poprawiać..
Mam program Garden Composer, kiedyś kupiona płyta, dawno. Wczoraj chciałam do niej wrócić, a tu zonk, nie mogłam zainstalować, bo hasła nie mam- było w książeczce instalacyjnej, która musiałam wywalić przy przeprowadzce. Wrrr!
kosolka 20:48, 04 sie 2014

marta_d napisał(a)
piękne róże, hortensje śmieszne - takie maluszki, fajnie będzie się oglądało zdjęcia za kilka sezonów moje bukszpany też czasem tak wyglądały po cięciu, nic im nie będzie dziwaczki masz też urodziwe - w przyszłym roku nie będę miała dla nich miejsca, chyba, że plan zakupowy nawali i będzie trzeba zapełnić puste miejsca nimi

Hortensje jak szczeniaczki z rozjezdzajacymi się łapkami..
agatanowa 20:54, 04 sie 2014

kosolka napisał(a)
...

Takie były w Chorwacji, w Podobuce Super tam wyglądały przy kamieniach. Jak się nazywają?
monteverde 20:57, 04 sie 2014

kosolka napisał(a)
Tyle co mogę pokazać:

Leżące maluchy... Musze kupić podpórki.

No śliczne kwiatki piękne różyczki, horti jak się rozrosną to będą olbrzymie a ten oleander jaki ma kolor kwiatu? morelowy?ja bym na wjeździe do posesji posadziła np. dwa drzewa jak dęby czy np. oliwniki które pięknie pachną i mają śliczne żółte kwiatki, a potem to wąskie niskie rabaty po obu stronach aż do drzwi wejściowych