Cebulowe są śliczne wszystkie! Brakuje mu jeszcze cebulic i snieznikow (chyba nie pomyliłam..).
Nawozimy Yara Milą. Świetny jest. M.narzeka tylko, że nie nadąża kosic
Koło widzę jako pierwsze z rana- bo przez okno w kuchni No i najczęściej w ciągu dnia. Fajnie jak się tam dużo dzieje. Podobało mi się w ubiegłym roku, zobaczymy co w tym mi tu wyjdzie. Magnolia dała ciała, pierwszy minus.
Na największej rabacie cebulowych mało.. Może za dwa -trzy lata będzie efekt, jak się małe rozrosną i jak dokupie tulipanów..
Cudny wianek zrobiłaś i bardzo pasuje z bratkami. Ja też dzisiaj w skrzynce po owocach bratki przytargałam do domu, te miniaturowe. Jak otworzyłam bagażnik, aż buchnął ich zapach. Twoje też pachną?
Gabrysiu, dziękuję Wianek powstał z samych "resztek" po zamówieniach i tak fajnie się dopasowalo
Moje nie pachną.. Ja w ogóle nie miałam pojęcia że bratki mogą pachnieć!?
Olu, nie mam pojęcia.. My kupujemy u nas w szkółce.
na alledrogo też jest Yara Mila Complex mi wychodził z przesyłką trochę drożej jak w sklepie ale 25 kg to starcza na ponad sezon...z tym że ja trawy nie nawoże..rośnie jak głupia sama...
Na moje małe 30 m nie zużyję nawet 10 kg w sezonie więc chyba mi się z neta nie ipłaci brać. Popatrzę w lokalnym c.o.
Krakus, jak wschody? U mnie stipa szaleje a werbwna własnie zaczęła ruszać. Mam nadzieję, że u Ciebie też?