Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 14:12, 05 sie 2014

Ty masz już Asiu tak ogromne świerki że nawet o nich nie pomyślałam w kontekście mojej rabaty Naprawdę!
kosolka 14:18, 05 sie 2014

Kasial napisał(a)
A jaki masz program? Ja mam polecony przez Krakusa, ale na razie tylko wersja podstawowa, ciągle mi wyskakuje okienko żeby wpisać kod aktywacyjny jeśli wykupię pełną wersję. I to mnie mocno irytuje, może kupię bo niedroga opcja. Ale wolałabym najpierw np. zobaczyć jaki Ty masz i czy fajnie hula

A mnie się marzy wrzosowisko, lawendowisko, hostowisko i hortensjowisko i jeszcze wiele innych...

Garden Composer sie nazywa http://www.gardencomposer.pl/garden/ polecono mi go na kursie. Ten od Krakusa - Garden Puzzle - jakoś mi nie podszedł. Dlatego tez mi się ta moja płyta przypomniała
kosolka 14:19, 05 sie 2014

asiach napisał(a)

Olu czekamy na nowy awatarek

No postaram sie Ale to jak fryz zrobie, maski ponakładam, potem oko pomaluję i będę piękna i gładka
asiach 14:20, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)
Ty masz już Asiu tak ogromne świerki że nawet o nich nie pomyślałam w kontekście mojej rabaty Naprawdę!

Ale z czasem Twoje tez urosną
kosolka 14:22, 05 sie 2014

Ale wiesz że to trudno sobie wyobrazić
kosolka 14:28, 05 sie 2014

Ach! Ja jeszcze chciałam o co zapytać! Gdzie mam posadzić moje dwie ketmie? Czy na moją skarpę do krzewów? Czy dać na któRąś z rabat? Czytałam że nie lubią przeciągów. Ale nie tylko one, a u mnie wszędzie hula wiatr, przynajmniej narazie..... Więc co z tymi ketmiami? Gdy zobaczyłam ketmię u Oli (Moja codzienność - ogród Oli) to szczena mi opadła..
iwonaal 14:29, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)

No postaram sie Ale to jak fryz zrobie, maski ponakładam, potem oko pomaluję i będę piękna i gładka

To zrób to niezwłocznie. Wiesz ja tam do Muchy nic nie mam, ale robi wielką różnicę.
asiach 14:42, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)
Ale wiesz że to trudno sobie wyobrazić

Dlatego pokazuję jak było a jak jest - taka mała podpowiedź dla rozpocznjących. Nawet ostatnio Maja w ogrodzie mówiła, że sadząc trzeba pzrewidzieć, że drzewo będzie kiedys duże. Tam w kolizję wszedł świerk ze ścieżką - zaproponowała obejście po trawniku lub podcięcie drzewa
Zawsze jest wyjście z sytuacji.
kosolka 14:45, 05 sie 2014

Dlatego jesteś Asiu tutaj tak ceniona
Kasial 14:56, 05 sie 2014

Właśnie chyba muszę się udać po prośbie do Asi, może mi pomoże

Olu wypróbuję też Twój program, dzięki.
A na nowy awatar też czekam