Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

asiach 13:35, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)

Fajnie
Z glebą to oczywiście! wiem Pod iglaki też.

Olu iglaki sobie poradzą z tym co masz a z czasem będą miały takie korzenie, że musiałabyś wymienić grunt nie tylko pod ta rabatą. A rh to jak najbardziej.
13:44, 05 sie 2014
Ale śliczne mebelki u Danki
A co do tego misz-maszu to wierzcie mi "jest ci on u mnie" Ale właściwie to ja go lubię takim jakim jest,może przydałoby się jeszcze go gdzie niegdzie ( matko jak to napisać,pewnie byka walnęłam) przerobić ale co będę robić w kolejnych latach

Edit:literówka
kosolka 13:52, 05 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Ale śliczne mebelki u Danki

Widziałam.. Potwierdzam!
kosolka 13:58, 05 sie 2014

asiach napisał(a)
Dla mnie jak najbadziej (przy założeniu, że pod rh dasz inną glebę). Buk czy dereń dadzą kolor, którego nie będzie jak rh przekwitnie
Bo potem to tylko monotonia zieleni
Ja jestem za

Czy mam pomyślec o hortensjach w tej rabacie? łączyłyby ją tematycznie z moją drugą rabatą.. Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mam na mysli bukietowe.
iwonaal 14:01, 05 sie 2014

Ola, co do Ciebie zaglądam i patrzę na Twój awatarek, to po prostu Anna Mucha i już.
kosolka 14:03, 05 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Ola, co do Ciebie zaglądam i patrzę na Twój awatarek, to po prostu Anna Mucha i już.

No co Ty! Usmiałam sie, a w robocie jestem i mogło to dziwnie wyglądac z boku Teraz troszkę inaczej wyglądam. Ni ma już grzywy i włosy jasniejsze
asiach 14:05, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)

Czy mam pomyślec o hortensjach w tej rabacie? łączyłyby ją tematycznie z moją drugą rabatą.. Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mam na mysli bukietowe.

Ja ma takie połączenie świerki , rh i hortensje (tylko nie bukietowe -takich jeszcze nie mam ) - czyli jak myślisz? jestem za
Wiosna rh

wtedy jeszcze nie widać hortensji - same patyki za hosatmi
latem
zielone liście rh + hortensje
asiach 14:06, 05 sie 2014

kosolka napisał(a)

No co Ty! Usmiałam sie, a w robocie jestem i mogło to dziwnie wyglądac z boku Teraz troszkę inaczej wyglądam. Ni ma już grzywy i włosy jasniejsze

Olu czekamy na nowy awatarek
asiach 14:08, 05 sie 2014

iwonaal napisał(a)

Iwonko, Ola ładniejsza - rysy bardzie subtelniejsze
może dlatego, że muchy .... nie
Kasial 14:11, 05 sie 2014

A jaki masz program? Ja mam polecony przez Krakusa, ale na razie tylko wersja podstawowa, ciągle mi wyskakuje okienko żeby wpisać kod aktywacyjny jeśli wykupię pełną wersję. I to mnie mocno irytuje, może kupię bo niedroga opcja. Ale wolałabym najpierw np. zobaczyć jaki Ty masz i czy fajnie hula

A mnie się marzy wrzosowisko, lawendowisko, hostowisko i hortensjowisko i jeszcze wiele innych...