Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 10:24, 07 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przeleciałam wszystkie strony, masz piękny domek, pięknie mieszkasz ( i z dala od sąsiadów - szczęściara) piękne widoki otaczają Cię zewsząd . Ogród będzie na pewno piękny i pełen ciekawych zakątków.
Dużo przymiotników użyłam pięknych ale skoro tak jest... to nie przesadziłam.
Pozdrawiam

Magda, dziękuję pięknie, zawsze miło usłyszeć coś miłego Zwłaszcza że u mnie wygląda jak wygląda na razie.. Spotykałam Cię dość często, a teraz miło mi Cię gościć, i ja do Ciebie podlecę Do usłyszenia/zobaczenia/napisania czy cokolwiek
kosolka 10:30, 07 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Wierzba Hakuro jest odradzana na forum (mszyce), z różami bardzo dobrze wygląda bukszpan i jest zimozielony. Szłabym w tym szlachetnym, tradycyjnym, sprawdzonym kierunku

Co będziesz mieć na tej rabacie? I która to rabata? Jakie wymiary?

Agatko, już Ci mówię wszystko Chce na niej piwonie, róże i byliny. I cebulowe wiosną. Trawki jakieś, ale nie duzo, tylko dla nadania lekkości. W jednym-dwóch miejscach, jakaś wyższa. Z tyłu rabaty (od strony ulicy i od strony sąsiada) posadzone mam krzewy. Różne - perukowiec, deren jadalny, krzewuszka, jasminowiec, migdałek. Na pewno trzeba dać coś zielonego w rabatę, bo ona z przodu domu, po prawej stronie od wjazdu.. Ale to jakieś mniejsze formy. Pytałam o tą wierzbę, ale to tylko tak luźno. Zaraz wkleję jeszcze raz układ działki. To ta po prawej stronie na dole w rogu.
asiach 10:31, 07 sie 2014

Miłego dnia Olu
kosolka 10:32, 07 sie 2014

kosolka 10:35, 07 sie 2014

kosolka 10:39, 07 sie 2014

asiach napisał(a)
Miłego dnia Olu

I Tobie też Asiu!!
Kasial 15:10, 07 sie 2014

Będziesz sadziła tulipany? Co ja pytam, pewno będziesz. Powiedz jaki kolor?
Mnie się marzy takie zestawienie czarny (jak dla mnie to bakłażanowy) queen of night i jasny róż angeliqu. Widziałam w jakimś programie tv takie zestawienie. Oszalałam!
marta_d 15:30, 07 sie 2014

Plan jest elegancki
kosolka 16:15, 07 sie 2014

Elegancki plan Martus to mam kilka stron wczesniej- ręka Asi robiony Ale na tej bazie.
Kasia- No, myślę że to zestawienie o którym piszesz wyglądać może baaardzo elegancko, bardzo inaczej, ciśnie mi się na usta ze glamour Spróbujesz? Ja kupiłam białe, różne odmiany i jasnorózowe, niektóre przełamywane zielonym. Póki co idę wszędzie w biel, róż, niebieski i fiolet.
kosolka 16:16, 07 sie 2014

I byłam dziś na zakupkach Foty później