Magda, dziękuję pięknie, zawsze miło usłyszeć coś miłego Zwłaszcza że u mnie wygląda jak wygląda na razie.. Spotykałam Cię dość często, a teraz miło mi Cię gościć, i ja do Ciebie podlecę Do usłyszenia/zobaczenia/napisania czy cokolwiek
Agatko, już Ci mówię wszystko Chce na niej piwonie, róże i byliny. I cebulowe wiosną. Trawki jakieś, ale nie duzo, tylko dla nadania lekkości. W jednym-dwóch miejscach, jakaś wyższa. Z tyłu rabaty (od strony ulicy i od strony sąsiada) posadzone mam krzewy. Różne - perukowiec, deren jadalny, krzewuszka, jasminowiec, migdałek. Na pewno trzeba dać coś zielonego w rabatę, bo ona z przodu domu, po prawej stronie od wjazdu.. Ale to jakieś mniejsze formy. Pytałam o tą wierzbę, ale to tylko tak luźno. Zaraz wkleję jeszcze raz układ działki. To ta po prawej stronie na dole w rogu.
Będziesz sadziła tulipany? Co ja pytam, pewno będziesz. Powiedz jaki kolor?
Mnie się marzy takie zestawienie czarny (jak dla mnie to bakłażanowy) queen of night i jasny róż angeliqu. Widziałam w jakimś programie tv takie zestawienie. Oszalałam!
Elegancki plan Martus to mam kilka stron wczesniej- ręka Asi robiony Ale na tej bazie.
Kasia- No, myślę że to zestawienie o którym piszesz wyglądać może baaardzo elegancko, bardzo inaczej, ciśnie mi się na usta ze glamour Spróbujesz? Ja kupiłam białe, różne odmiany i jasnorózowe, niektóre przełamywane zielonym. Póki co idę wszędzie w biel, róż, niebieski i fiolet.