Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

wodzyn 22:22, 03 maj 2016

Danusiu a ja mam pytanie: czy skoro przed choina jeddeloh poradziłem carex ice cream to za nią będzie pasował miskant vafiegatus czy raczej tego nie łączyć. A może masz inną propozycję na dobre zestawieni z choina.
Ps. Sorry, że u Ciebie ale to najpewniejsze miejsce miejsce. Ogarniesz aż za wiele, ( i tu ukłon w Twoją stronę) ale o tej porze roku nikomu nie starczy czasu na wszystko.
Do bukszpanowego zaglądam regularnie, ale teraz mam zepsuty komp a że smartfona ciężko.
Pozdrawiam
Kuklik 08:22, 04 maj 2016

Byłam, nadrobiłam zaległości
Cudownie wyglądacie razem z Witkiem zanurzeni w łące Idealnie
Ściskam mocno
uziemiona 08:47, 04 maj 2016

Danusiu witaj! Jestem kolejną wielbicielką Twego magicznego i oszałamiającego ogrodu, Twego Geniuszu, Pasji, Perfekcjonizmu, Niezawodności i mogłabym wymieniać tak jeszcze wiele. I choć nie znam Cię osobiście to po już prawie po 3 latach zaglądania do Bukszpanowego, wiem, że jesteś wspaniałym Człowiekiem i nie dziwi, że Ogrodowisko to "ruszenie narodowe". Dzięki za wszystko!
A avatar super i zdjęcia na łące cudne. I bardzo ważne, że Twą pasję dzieli z Tobą z Twój Wituś.
Borbetka 12:29, 04 maj 2016

Muli - świetne słowo! Ja też mam problemy, wywala mnie z forum wieczorem zwłaszcza.
violka171 16:04, 04 maj 2016

bo zwykle wiekszość ludzi wieczorem wchodzi na ogrodowisko stąd mulenie,za to za dnia chodzi jak expres
Gardenarium 17:13, 04 maj 2016

Mirka napisał(a)
Witaj Danusiu.Dleczego wieczorem jest taki problem z forum nie mozna dodawać zdjęć forum muli.Nie mozna z tym coś zrobić.W nocy już jest lepiej no i rano też lepiej najgorzej muli w godz.wieczornych.Właśnie teraz.próbuję dodać fotki i nie mogę.Pisałam z zapytaniem do Admina ale brak odpowiedzi.Pozdrawiam serdecznie

Admin jest w Japonii, pracuje. U niego jest teraz ciemno - noc (plus 8 godzin więc śpi, nie dziwię się, że nie odpowiedział). Ale dla nas też pracuje, tylko mniej, bo musi pracować za pieniądze też, a nie tylko za darmo. To pierwszy powód.

Zwiększył pojemność serwerów (mamy dwa w Niemczech) ale ruch jest taki duży, zwłaszcza jak dużo osób naraz wkleja zdjęcia, więc muli. Może mulić nie będzie jak znowu zwiększy miejsce. Kiedyś miejsce się skończy na tych dwóch serwerach, więc trzeba kupić kolejny serwer, a to za moje/nasze prywatne pieniądze. Informuję - to prywatne forum, utrzymywane dla Was za nasze (moje i Michała) fundusze, więc błagam, nie narzekajcie. ja już jestem tak skołowana od tego siedzenia, że wysiadam.

Instagram Ogrodowiska
violka171 17:23, 04 maj 2016

Danusiu może zorganizować skladkę od forumowiczów albo dać limit zdjęć wieczorną porą ,bo za dnia chodzi bez szwanku -tyle że mniej ludków za dnia jest
Ja tam jak się muli poprostu wychodzę i staram się z rana jak mi czas pozwala,może część tez tak będzie robić by rozładować przesilenie
Pozdrawiam Danusiu serdecznie
Basilikum 17:26, 04 maj 2016

Danusiu wspaniala jestes dziekuje za forum, niezaleznie czy muli czy nie
cmok cmok cmok
Gardenarium 17:30, 04 maj 2016

violka171 napisał(a)
Danusiu może zorganizować skladkę od forumowiczów albo dać limit zdjęć wieczorną porą ,bo za dnia chodzi bez szwanku -tyle że mniej ludków za dnia jest
Ja tam jak się muli poprostu wychodzę i staram się z rana jak mi czas pozwala,może część tez tak będzie robić by rozładować przesilenie
Pozdrawiam Danusiu serdecznie

Dziękuję że nie narzekasz.

Instagram Ogrodowiska
violka171 17:31, 04 maj 2016

Dokładnie Izuniu cieszmy się z tego co mamy nawet jak muli a mamy z Ogrodowiska bardzo dużo
Danusiu nie denerwuj się już
I tak jesteś WIEEELKA