Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

asiak 10:49, 10 mar 2017

Gardenarium napisał(a)
Nom, ja muszę najpierw usiąść na stołku i ona najchętniej to by mi na plecy wlazła - tak się cieszy. Jak się nacieszy, dopiero mogę wstać i zdjąć kurtkę Fajne te nasze pieski

kochana psinka
dominka 11:00, 10 mar 2017

Ogon - pióropusz rewelacja On tak na stałe zdobi ogród w jednym miejscu?
Gardenarium 14:44, 10 mar 2017

Nie Przemieszcza się i pojawia w nieoczekiwanych miejscach

Instagram Ogrodowiska
Danucha 18:20, 10 mar 2017

Siła Ogrodowiska wielka i nie zdziwię się, jak pół Polski zaraz pobiegnie do schroniska po pióropusz w trawie. Kreska super. Mebelki wprost cudne, to akacja?.
Danucha 18:29, 10 mar 2017

Oj, pióropusz w bukszpanie, nie w trawie. Ja sama na początek rozejrzę się za atrakcyjnym pióropuszem na ogonek mojego jamnika. Pięknie tu
kasiek 07:40, 12 mar 2017

No faktycznie nowa trawa rewelacyjna Danusiu woda jak postępować w przypadku podejrzenia nieszczelności oczka? Obawiam się że dzieci rabiąc lód, lub psina grzebiąc mogły mi uszkodzić folię
frezja 18:48, 12 mar 2017

Gardenarium napisał(a)
Nie Przemieszcza się i pojawia w nieoczekiwanych miejscach

Bo to mobilny pióropusz
adkawi 19:46, 12 mar 2017

Witaj Danusiu ,aż mi wstyd ze do tej pory nie przywitałam się u Ciebie w wątku.Nie będę ogryginalna ,i powiem tyle ze ogród pod każdym względem mnie zauroczył.Bardzo lubię zimozielone rośliny,a u Ciebie aż kipi od nich.I te akcenty kolorowe kwiatów,przytulne kąciki z ławeczkami.Powiedziałabym ze bardzo romantycznie u Ciebie Danusiu.Pozdrawiam
Gardenarium 19:51, 12 mar 2017

kasiek napisał(a)
No faktycznie nowa trawa rewelacyjna Danusiu woda jak postępować w przypadku podejrzenia nieszczelności oczka? Obawiam się że dzieci rabiąc lód, lub psina grzebiąc mogły mi uszkodzić folię

Wyłączyć pompę i czekać dokąd będzie schodzić woda. Jak się zatrzyma, na tej wysokości szukać dziury.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:52, 12 mar 2017

Danucha napisał(a)
Siła Ogrodowiska wielka i nie zdziwię się, jak pół Polski zaraz pobiegnie do schroniska po pióropusz w trawie. Kreska super. Mebelki wprost cudne, to akacja?.

Apelowałam o wzięcie Henryka Współtowarzysza z klatki
To nie akacja, to coś lepszego i trwalszego - teak.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies