Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

agata19762 20:03, 12 mar 2017

Danusiu Kreska mnie rozczuliła, cudowna psina.

Donice pięknie się prezentują meble ogrodowe niesamowite.

Pozdrawiam wiosennie
KasiaWB 20:09, 12 mar 2017

Danusiu, ciepło Was pozdrawiam Kreska cudna, ogród piękny jak zawsze, a to dopiero wczesna wiosna, w zasadzie przedwiośnie w weekend ponownie wędrowałam przez Wasze realizacje ogrodów, to są miejsca do których chce się wracać po tych kilku latach na Ogrodowisku prawdziwie doceniam Twój/Wasz talent i dar do projektowania i wykonania ogrodu. Wielka sztuka dobrze to zrobić. Najtrudniej zaprojektować, bo wg projektu już lepiej się robi, chociaż i to praca nielekka. Pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy udanego sezonu
kasiek 06:27, 13 mar 2017

Gardenarium napisał(a)

Wyłączyć pompę i czekać dokąd będzie schodzić woda. Jak się zatrzyma, na tej wysokości szukać dziury.

Dziękuje za radę, tak właśnie zrobiłam i czekam. Tylko jak potem znaleźć dziurę? Namacalnie? Czy są jakieś sposoby, mam tyle zakładek że aż strach...
Gardenarium 06:41, 13 mar 2017

Patrzeć gdzie mokro jest, znaczy tam ucieka. Odkopać.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 06:46, 13 mar 2017

Trudnepoczatki napisał(a)
Danusiu Kreska cudowna, urodzona modelka. Już się zadomowiła. Ja po stracie swojego pupilka (odszedł w połowie lutego) nie jestem jeszcze gotowa na innego pieska. Jeszcze mam dni że mi się łzy kulają. Oglądam tylko strony internetowe naszego schroniska i się czaję i rozmyślam "a może jednak już zabrać jakiego biedaczka" . Nie wiem kiedy będę gotowa. Trudna decyzja.

Wcale nie trudna Ja jeszcze ryczę na myśl o Kropce, ale dzięki Kresce mi łatwiej. Przeczytaj pw, mi bardzo pomogło:
I każdemu przekaż, kto się waha. Nie odkładaj, ja też przeglądałam strony schronisk, wiele piesków które mi się podobały, poszły do ludzi. Kreska czekała na mnie.

A kilka dni temu chciałam wziąć drugiego pieska, ale ten już nie czekał. Tydzień temu poszedł do dobrych ludzi, widać nie miał być dla mnie, albo za długo się zastanawiałam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 06:56, 13 mar 2017

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/505-przylaszczki-male-ale-urocze-byliny-wiosny

Instagram Ogrodowiska
Margerytka40 07:01, 13 mar 2017

Danusiu przeczytałam już wczoraj Twój artykuł i jak zwykle tak przedstawiasz roślinki ,że nic tylko się zakochać i sadzić. i ciągle nowe chciejstwa
Kokesz 09:00, 13 mar 2017

Danusiu, zajrzyj do mnie odnośnie tych nieszczęsnych lilii, dziękuję
Trudnepoczatki 10:02, 13 mar 2017

Strasznie się wzruszyłam. Łzy lecą. Dziękuję Ci Danusiu.
babka 10:39, 13 mar 2017

Gardenarium napisał(a)

Wcale nie trudna Ja jeszcze ryczę na myśl o Kropce, ale dzięki Kresce mi łatwiej. Przeczytaj pw, mi bardzo pomogło:
I każdemu przekaż, kto się waha. Nie odkładaj, ja też przeglądałam strony schronisk, wiele piesków które mi się podobały, poszły do ludzi. Kreska czekała na mnie.

A kilka dni temu chciałam wziąć drugiego pieska, ale ten już nie czekał. Tydzień temu poszedł do dobrych ludzi, widać nie miał być dla mnie, albo za długo się zastanawiałam

Poproszę i dla mnie takie pw. Ciężko się podnieść po stracie tego ukochanego... Ja nie mogę obecnie sobie pozwolić na wypelnienie tej pustki ale przyjaciółka moja jest w strasznej rozterce. Moze tu znajdzie rozwiązanie dylematu. Danko, wspólczuję, dobra z Ciebie duszyczka. Kreske obserwuję po cichu, sliczna modelka Pozdrawiam