Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rosa 09:10, 19 mar 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zachodzę w głowę w którym miejscu ta panna teraz usiądzie bo myślałam , że w lewej wnęce tej konstrukcji, a tu lustro całość zajęło...

usiądzie przed lustrem i będzie się w nim przeglądać
sylwia_slomc... 09:53, 19 mar 2017

Acha
kasiek 11:31, 19 mar 2017

Gardenarium napisał(a)

Kasiu, nie atakują luster ptaki bo ogród jest mały i nie mają rozpędu, siadają na krzewach, murze. Piją wodę ze stawu.

Właśnie to jest dziwne że one (kosice) nie rozpedzają się a siadaja przed nim i uderzają w niego dziobem i skrzydłami podlatując w górę i w dół... Tak samo było w zeszłym roku - to trwa 3 tyg. aż założą gniazda. Dobrze że Ty masz spokój bo ja przez ten czas mam zaslonięte czym sie da
jolanka 11:36, 19 mar 2017

Danusiu, wczoraj minął rok od chwili kiedy stałam się częścią ogrodowiskowej rodziny, która stworzyłaś
Cieszę się, że miałam możliwość poznać Cię osobiście, odczuć wielką życzliwość i serdeczność.
Dziękuję, że dane mi było i jest poprzez Ogrodowisko poznać i ciągle poznawać wspaniałe osoby, wspaniałe ogrody, wspaniałe pomysły i marzenia. Dzięki temu, kiedy mój ogród kiedyś tam powstanie będę mogła popatrzeć na niego "z uśmiechem" widząc w nim ręce Ogrodowiska

abiko 14:01, 19 mar 2017

Zaglądam ,ale mało piszę tym razem jednak...ktoś kiedyś powiedział coś co jest tutaj kluczem - chodź dotyczyło architektów domów. "Jeśli chcesz mieć pewność, że masz dobrego projektanta zobacz jak mieszka" To samo dotyczy projektantów ogródów.. perfekcja w każdym calu Danusiu.
ana_art 15:05, 19 mar 2017

Gardenarium napisał(a)

Obelisk będzie po lewej stronie ściany.

o litości.... marze o niej od dwóch lat...
ana_art 15:07, 19 mar 2017

Konieczki napisał(a)
Ja przysiąde I w ciszyszy będę oczekiwać na realizacje (ale już mnie troszkę skręca że to nie u mnie)
Ps. A rzeźba to dzieło Witka?
"znam" gościa który takie rzeźby robi i śni mi się od dawna
ana_art 15:14, 19 mar 2017

kasiek napisał(a)

Właśnie to jest dziwne że one (kosice) nie rozpedzają się a siadaja przed nim i uderzają w niego dziobem i skrzydłami podlatując w górę i w dół... Tak samo było w zeszłym roku - to trwa 3 tyg. aż założą gniazda. Dobrze że Ty masz spokój bo ja przez ten czas mam zaslonięte czym sie da
a może one takie gody odprawiają?
kasiek 15:44, 19 mar 2017

ana_art napisał(a)
a może one takie gody odprawiają?

No na to bym nie wpadła - ale mi się narcyz trafił Szkoda tylko że dziobem mi delikatnie rysy zostawia, inaczej bym się nie przejmowała... Na razie jak szczelnie zakryłam to dała sobie spokój, choć oczywiście każdego ranka jest sprawdzenie czy aby na pewno zasłona jest
Madzenka 18:11, 19 mar 2017

Mam nadzieje, ze pogoda sie wyklaruje i będżiesz nas zasypywać zdjeciami ogrodu