Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

abiko 12:16, 10 lip 2017

W 7 lat powstało forum, którego niejeden pozazdrości. Gdzie spotykają się ludzie nie tylko on line. Które pokazało jak wiele pięknych ogrodów jest w Polsce i nie tylko. Gdzie powstają przyjaźnie na długie lata. Na którym ludzie uczą się jak dbać o własny kawałek zieleni.
Nie ma takiego drugiego.. a znam chyba wszystkie

Danusiu, dziękuję, że ci się chciało. To ciężki kawał chleba.
Nie zrażaj się niczym. Bo tutaj wszyscy Cię kochają za to kim jesteś i co stworzyłaś.
Pszczelarnia 13:00, 10 lip 2017

abiko napisał(a)
W 7 lat powstało forum, którego niejeden pozazdrości. Gdzie spotykają się ludzie nie tylko on line. Które pokazało jak wiele pięknych ogrodów jest w Polsce i nie tylko. Gdzie powstają przyjaźnie na długie lata. Na którym ludzie uczą się jak dbać o własny kawałek zieleni.
Nie ma takiego drugiego.. a znam chyba wszystkie

Danusiu, dziękuję, że ci się chciało. To ciężki kawał chleba.
Nie zrażaj się niczym. Bo tutaj wszyscy Cię kochają za to kim jesteś i co stworzyłaś.

Kwintesencja!

Danusiu, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie!
mira 13:34, 10 lip 2017

Danusiu !

Jak rocznica to rocznica i to trzeba to jakoś uczcić
Każdy pewnie po swojemu a wszyscy razem zbiegają się dobrymi myślami. I to powinno dać Ci wsparcie i niewątpliwą satysfakcje.

Wszystkiego najlepszego!

/wkleiłabym Ci mój nowo rozwinięty liliowiec /taki niby biały/ ale nie chcę zaśmiecać wątku/.

Jak wrócisz z pola to daj znać

pozdrawiam
Milka 13:41, 10 lip 2017

Piękna okrągła rocznica, a jednocześnie szmat czasu, wydarzeń, spotkań, artykuł, wspaniałych imprez
Za to kochamy, cenimy Ciebie- Danusiu
Basilikum 14:21, 10 lip 2017

mira napisał(a)
Danusiu !

Jak wrócisz z pola to daj znać

i nie zapomnij fotek zabrac
Gardenarium 22:11, 11 lip 2017

Najpierw wielkie Dziękuję

To ja Wam dziękuję, że tworzycie ogrody, które uwielbiam i które z przyjemnością oglądam, jak mam tylko chwilkę. Nie mam natomiast absolutnie czasu aby być na bieżąco

Piękne są to ogrody i śmiem twierdzić, że Ogrodowisko jest wspaniałą szkołą ogrodnictwa. Staram się, aby to ogrodnictwo było mądre, zdrowe, przyjemne, pożyteczne, inspirujące, pasjonujące i takie, jakie kochamy My Wszyscy!

Ja zaczęłam, ale Wy kontynuujecie

Staram się ciągle rozwijać i iść dalej swoją drogą. To zajmuje mi znowu mnóstwo czasu.

Kochani, ciągle jestem w polu. Ciągle. Nie nadążam

U nas leje niemiłosiernie, ledwo dziś skosiłam trawnik rzutem na taśmę, bo prawie było ciemno. Ale z sąsiadkami udało się zamienić słówko, a nawet sąsiad jadąc samochodem koło nas otworzył okno i porwał nam z ręki własnoręcznie wyhodowaną cukinię

Dzielę się plonami z najbliższymi To wspaniałe.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 23:16, 11 lip 2017

Ale miły wpis
Zostawiam Tobie i Witkowi niski ukłon i mocno kibicuję, by marzenia spełniły się szybko

Gardenarium 00:02, 12 lip 2017

Dziękuję, wielkie dzięki Sebku, że jesteś wierny Ogrodowisku i że trwasz na straży nie tylko żartu, pogaduszki, przekomarzania się z babeczkami ale i wielkiej pomocy i wsparcia, jakim się dzielisz z innymi.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:02, 12 lip 2017

Czas spać.

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 07:52, 12 lip 2017

Danusiu, pokaż choć kilka fotek z Twojego ślicznego ogrodu, a może coś z nowych realizacji też?

Super, że znów jesteś, a że "w polu"? No cóż, to znaczy, że działasz na maxa. Pozdrawiam słonecznie z Jurajskiego