Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rumianka 09:27, 24 kwi 2018

Wszystko gustownie dobrane i dopięte na ostatni guzik...Teraz dopiero zrozumiałam sens dwóch łopat w Twoich dłoniach na zdjęciu w avatarku...jest to symbol ogromu pracy jaki włożyliście...Nasza Mróweczko...
mira 10:14, 24 kwi 2018

Danusiu wszystko robi wrażenie. Czuć że znów dymisz energią. Fajnie.
Tulipany w masie ekstra. Ja zachwycam się lakami - pozbieraj nasiona bo są wyjątkowe.

Pozdrawiam
Betka 10:28, 24 kwi 2018

Co tu napisać? Porostu pięknie
Kasia73 11:22, 24 kwi 2018

Czułam że szykujesz jakiś super projekt ( tak cichutko siedziałaś ostatnio ) świetny pomysł z nowym ogrodem, pięknie wykonany placyk, gratuluję !!!
Kokesz 11:37, 24 kwi 2018

Łał ile tulipanówteż się po cichu zastanawiałam, gdzie Ty to Danusia zmieścisz?
akwarela 14:00, 24 kwi 2018

Ponieważ dotarłam dopiero teraz pozostaje mi powtórzyć po innych wszystkie ochy, achy itp. Podziwiam ogrom pracy włożony w to miejsce. Już czuć wspaniałą, dobrą i ciepłą atmosferę tego cudownego ogrodu. Zazdroszczę niesamowitego talentu i pasji. Teraz będę miała rozdwojenie jaźni biegając między bukszpanowym i nowym. I ciekawa jestem czy "nowy ogród" ma już imię?
kasiek 21:31, 24 kwi 2018

Gardenarium napisał(a)

Tutaj podziękowania dla Kasi z ogrodu złudzeń i niespodzianek oraz dla Mai Popielarskiej, które to dziewczyny oddały mi stare niepotrzebne, betonowe płyty, aby oto mógł powstać wokół domku taras z prawdziwego odzysku, bowiem wszystkie materiały, zbierane latami, tutaj zebrane w jedną nawierzchnię, dały pożądany efekt.

Jaki? Myślę, że znakomity, bo nam się podoba ogromnie.
Witek wykonał pod moim "okiem" wszystkie autorskie detale zdobnicze.

Danusiu to co widzę to najpiękniejsze podziękowania! Nawet nie wiem jakich użyć słów, a rzadko mnie zatyka...
To taki Rajski Ogród... Przedsionek Nieba
Posadzka wspaniała, nawet nie wyobrażałam sobie takiego artystycznego dzieła...

Ty tez dodałaś mi skrzydeł, Ogrodowisko pozwoliło mi dojrzeć... ten rok jest bardzo udany... Dziękuję
boguslaw_r_ 21:36, 24 kwi 2018

Dawno spodziewałem się, że nie wytrzymasz na tak małej powierzchni, wejście smoka, gratuluję, buziole po stokroć, zawsze mówiłem , że jesteś wielka, pozdrawiam
Mixtoorka 21:37, 24 kwi 2018

Fajne te wzory z dachowek. Jak u Majów
roma2 21:42, 24 kwi 2018

Cudowności Danusiu pokazałaś! Ja rzadko do Ciebie piszę, ale tym razem jak nie napisać choć paru słów zachwytu? Tak tylko się cichutko zastanawiam, czy te hektary, to wystarczą by sprostać Twej wyobraźni ogrodowej ?