Wszystko gustownie dobrane i dopięte na ostatni guzik...Teraz dopiero zrozumiałam sens dwóch łopat w Twoich dłoniach na zdjęciu w avatarku...jest to symbol ogromu pracy jaki włożyliście...Nasza Mróweczko...
Danusiu wszystko robi wrażenie. Czuć że znów dymisz energią. Fajnie.
Tulipany w masie ekstra. Ja zachwycam się lakami - pozbieraj nasiona bo są wyjątkowe.
Ponieważ dotarłam dopiero teraz pozostaje mi powtórzyć po innych wszystkie ochy, achy itp. Podziwiam ogrom pracy włożony w to miejsce. Już czuć wspaniałą, dobrą i ciepłą atmosferę tego cudownego ogrodu. Zazdroszczę niesamowitego talentu i pasji. Teraz będę miała rozdwojenie jaźni biegając między bukszpanowym i nowym. I ciekawa jestem czy "nowy ogród" ma już imię?
Danusiu to co widzę to najpiękniejsze podziękowania! Nawet nie wiem jakich użyć słów, a rzadko mnie zatyka...
To taki Rajski Ogród... Przedsionek Nieba
Posadzka wspaniała, nawet nie wyobrażałam sobie takiego artystycznego dzieła...
Ty tez dodałaś mi skrzydeł, Ogrodowisko pozwoliło mi dojrzeć... ten rok jest bardzo udany... Dziękuję
Dawno spodziewałem się, że nie wytrzymasz na tak małej powierzchni, wejście smoka, gratuluję, buziole po stokroć, zawsze mówiłem , że jesteś wielka, pozdrawiam
Cudowności Danusiu pokazałaś! Ja rzadko do Ciebie piszę, ale tym razem jak nie napisać choć paru słów zachwytu? Tak tylko się cichutko zastanawiam, czy te hektary, to wystarczą by sprostać Twej wyobraźni ogrodowej ?