Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Loosiuu 19:47, 26 paź 2014

Apetyczny ogród Nie wiedziałem o kwiatach begonii. Za rok spróbuję
Gabriela 20:06, 26 paź 2014

Gardenarium napisał(a)

W którym ?? U mnie kończy się na maju, bo w maju wszystko mam spotęgowane i cebulowe, i róże i byliny i wszystko tak soczyste, że aż się zjeść chce jak sałatę

No oczywiście, że serial jest teraz w Twoim. I na maju wcale się nie skończy, cdn.

Doczytałam o Rzymie, ja w zeszłym tygodniu teoretycznie mogłam być w Alicante, ale nie byłam, bo praktycznie nie mogłam. Tam jest 26 - 29 stopni i plaża.
Olili 20:22, 26 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
Tym miłym akcentem kończę i może Was jutro przywitam fotkami z Rzymu Jeśli wybiorę jakieś

No to na fotki czekam

Kurczę czytam i nie mogę pojąć :"zaraz samolot ląduje",ale doczytałam,że to synowie byli w Rzymie .

P.S.
Złożyłam deklarację w sprwie maty w swoim wątku, także zapraszam Cię Danusiu ponownie..proszę..
Mille 20:34, 26 paź 2014

Danusiu, uwielbiam Twoją rabatę hidcotową... Tak po cichu powiem, że marzy mi się panoramiczne zdjęcie całości, albo chociaż większego fragmentu... Wiem, że musiałabyś wejść chyba do domu sąsiada naprzeciwko i przez okno pstrykać żeby objąć całość, ale tak sobie pomyślałam że przecież można zrobić kilka zdjęć i w jakimś programie połączyć w panoramę...
A może już było takie zdjęcie, a nie widzialam? Jeśli nie, to może na wiosnę...?
Toszka 20:47, 26 paź 2014

Zazdroszczę tego przedpłocia..u mnie mało, że przedpłocie mikre-mikre, to jeszcze bez szacunku traktowane przez zatrzymujących się klientów i zawracających kierowców
Na próbę w tym roku posadziłam bratki...nie wiele z nich zostało, a mnie co rusz trafiało, bo trzeba było po tych bratkach przejechać... no trzeba było...
nicol21 20:50, 26 paź 2014

Danusiu, Twój ogród jest niesamowity i zachwyca o kaædej porze roku! Cudny jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
monteverde 21:01, 26 paź 2014

Przez te piękne zdjęcia już tęsknię za wiosną, latem i ciepłą jesienią, nie znoszę zimy dziękuję Danuś za piękne kwiatki i czekam na zdjęcia z Rzymu pozdrówka
Gardenarium 21:08, 26 paź 2014

Mille napisał(a)
Tak po cichu powiem, że marzy mi się panoramiczne zdjęcie całości, albo chociaż większego fragmentu... Wiem, że musiałabyś wejść chyba do domu sąsiada naprzeciwko i przez okno pstrykać żeby objąć całość, ale tak sobie pomyślałam że przecież można zrobić kilka zdjęć i w jakimś programie połączyć w panoramę...
A może już było takie zdjęcie, a nie widzialam? Jeśli nie, to może na wiosnę...?

Muszę pomyśleć i wynająć specjalistę. Odwołuję co wcześniej napisałam Ana,lew

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:15, 26 paź 2014

Chłopaki wrócili i mają zdjęcia głownie zabytków Niestety i to sporo po nocy.,

Instagram Ogrodowiska
ana_art 21:29, 26 paź 2014

przecież domyślam się że to żart był buziak na dobranoc!